Meidän treenihalli on nyt lämmin!!! Ihanaa! Ja matto paikallaan tietty. Kyllä nyt kelepaa! Tuli ihan hiki päähän treeneissä ;)

Jetta oli aika innoissaan, kun pääsi kuukauden tauon jälkeen treenaamaan. Koko treenin voisi sanoa yhdessä lauseessa: luoksetulon seisahtuminen oli unohtunut, mutta ne oli korvattu viivasuorilla, nopeilla ja tiiviillä luovutus- ja eteenistumisasennoilla :)

Otin pitkän pätkän seuruuta ja tahallani perusasentoja ja asekeleita häiriköivien koirien vieressä. Jokunen vino perusasento. Välillä tuppas rynnimään eteen, mutta korjasti nätisti muistutuksesta. 

Ruutuun, pitkältä matkalta. Kaarsi ensin jonnekin hukkaan, mutta pongasi ruutun ja meni alustalle. Taisi tosin mennä sivusta sisään.

Sitä luoksetulon pysäytystä hinkattiin. Heitin palloakin heti käskyn jälkeen, mutta ei yhtään kunnon stoppia! Sen sijaan suora luoksetulo eteenistumiseen asti oli muikea.

Metallinouto, hyvä. Paitsi, että tipauttikohan se ensin kapulan, kun oli nostamassa sitä?

Hyppynouto oli hieno, ja mikä palautus! :o

Kaket, vain pientä jumitusta. Istumaan hyvä, palkkasin. Seisomaan piti käydä nostamassa, kun eka käskyllä ei tapahtunu mitään. Maahan ok. Jäin lähelle ja otin seisomaan, nousi, palkka.

Paikkamakuuta reilut 5 minuuttia. Kahden koiran rivi. Lopuksi toinen koira reenasi rauhallisesti seuruuta. Jetta kesti hienosti ja hiljaa.

Tunnari loisti poissaolollaan. 

Käytin männä viikolla Jetan kuvissa. Lonkat olivat yllättävän kehnot, c:n tai jopa d:n luokkaa :( Vaikka koirakin on tuollainen pieni ruikku, ei ole ainakaan liialla syöttämisellä pilattu. Samalla kuvattiin selkä, ja yhdessä nikamavälissä näkyi jotain epänormaalia :( Olin... hämmentynyt? Kyynärät ok. En lähettänyt kuvia vielä mihinkään. Ajattelin, että menen johonkin ortopedille keskustelemaan siitä, vaikuttavatko nämä asiat jotenkin harrastuskäyttöön. 

P.s. Pyryn kerhon pikkujouluissa kävi joulupukki, ja Pyry hyppäsi pukin syliin rohkeasti kuin kyseessä olisi ollut vanha kamu.