Eilen aamulla pelkkä tunnari. Ok.

Ex-tempore lomamatka Ranualle siskon mökille, josta tänään takaisin kera kesätytön ;)

Tänään iltasella hallilla häiriötreeniä, kun siellä oli menossa agility. Ensin pelkkää kontaktia. Tartti aika monta huomautusta, mutta parani sitten kyllä. Lopulta jopa pari askelta seuruuta.

Zetan osia. Mukanakulkemisesta seis, istu ja maahan. Olivat aika hyviä ja ainakin toimivat eka käskyllä ja suht hyvin pysyi paikalla. Maahanmenossa meni makaroniksi, kun menin taakse.

Paikkaistuminen. Ensin yritti vinguskella, kun katseli esteiden poisvientiä, mutta hiljeni kyllä suullisella huomautuksella (ihme?). Reilu pari minuuttia istumista ja namikupille palkaksi.

Tunnari. Ilalla pyörälenkin jälkeen (juoksi kuin järjetön, oltuaan pari päivää matkalaisena ja kiinnisidottuna tai pienillä hihnalenkeillä) ja sen mukaisesti oli todella läähätyksissä. Kotiportailla, Sami vei, rivi. Pysäytin ennen kapuloita. Meni ensin kapuloille ja jäi töröttämään. Sanoin höh ja meinasin kutsua pois, mutta Jetta muuttikin mielensä, ja alkoi haistella, sen mitä kielen roikottamiselta kykeni. Otti ensin suuhun viereisen, mutta sylkäsi pois ja nosti ja toi oman. Päivän sapuska palkaksi.