Sattuupa sitä kaikenlaista... Eilen illalla, kun Jetalla oli reippaan puoleinen iltavilli, se jotenkin onnistui tökkäämään minua kynnellään silmään. Ihan sinne silmään sisälle. No kipeäähän se kävi, eikä niin kovin miellyttävä elämys. Lääkärin visiitti siitä tuli, ja onneksi selvisin vain pintanaarmuilla ja silmätipoilla. Huh tuota pennun menoa välillä :) Jetalle itselleenkin oli käydä hassusti, kun se jotenkin onnistui jumittamaan leukansa pentuaitauksen verkon väliin. Kauhea ulina tietenkin ja kuonon päälle jäi pieni vekki, mutta tekevälle sattuu! Niinhän sitä sanotaan. Suurempia traumoja tuosta ei ilmeisimmin jäänyt, koska heti seuraavaksi Jetta iski naskalinsa minun käteen :)

Sitten sitä päivän iloisempaa puolta. Kevät hellii nyt pohjoisen asukkia. Yöllä on pakkasta ja päivällä paistaa aurinko. Aamupäivällä voi käpötellä hankia pitkin minne vaan. Niinpä käytiinkin Jetan kanssa heti aamupäivästä pienellä reenireissulla. Ensiksi se sai vähän hössöttää sinne tänne pitkin hankia. Sitten ammuttiin: 2 laukausta n. 60 metrin päästä. Jetta keskittyi syömään juustoa, eikä kiinnittänyt huomiota ampumisiin.

Sitten otettiin vähän luoksetuloa. Jetalla olikin oikein vauhti päällä ja tarrasi innokkaasti leluun kiiinni ja siinä pieni taisteluleikki. Sitten pienen tauon jälkeen vielä muutama sivulletulo (edelleen vielä kahdessa vaiheessa). Seurasi hyvin namikättä, minulla oli vain arviointivirhe ja ensin se jäi istumaan kauas taakse. Pieni korjausliike namikäteen ja Jetta tuli istumaan oikeaan kohtaan. Sitten saikin treenit riittää tältä kertaa :)

Tässä vielä muutamia kuvia tältä päivältä. Pahoittelut paikoin epäselvästä kuvanlaadusta, mutta kukas tuossa vauhdissa nyt pysyisi mukana, kameramiehellä oli ainakin paikoittain vaikeuksia :)

1478677.jpg
Pois alta risut ja männynkävyt, täältä tulee Jetta!

1478704.jpg
Kiva kirmailla pitkin hankia.

1478680.jpg
Lähtökuopissa...

1478683.jpg
Vauhdissa...

1478684.jpg
Leluun!

1478687.jpg
Jee! Voitin!!!

1478705.jpg
Huh, olipas rankka reissu. Nyt kyllä lähden ottamaan päiväunet.