Ei ole viimeaikaisista tapahtumista niin kovin paljon raportoitavaa. Muutaman tunnarin olen ottanut. Sama homma kuin tähän asti. Menee kapuloille ihan ok, ehkä merkkaa oman ja jähmettyy siihen tuijottamaan minua. Tänään kokeilin, että jos hymyilen kauniisti, kun se on kapuloilla, mitä tapahtuu. Kas, sehän lopetti jähmetyksen ja jatkoi haistelua ja jopa toi oikean :)

Olemme saaneet nauttia myös vierailevista kouluttajista (ja valokuvaajasta ;)

Aino Pikkusaari on pitänyt kennelkerholla agilitykoulutuksen ja Jarno Metso puhunut henkisestä valmennuksesta. Olin kuunteluoppilaana agilityssa, vaikka se ei varsinaisesti minua juuri koskekaan. Ne henkisen valmennuksen luennot olivat tosi mielenkiintoisia! Sitä mukaa kun luento eteni, tuli aina sellainen olo, että ei hitsi, se puhuu minusta. Tai siis että vaikka jutut olivat ihan yleisellä tasolla, koko ajan tuli mieleen, että juuri noin se menee minunkin kohdalla. Olisi sieltä jotain muistiinpanojakin, jos jaksan joskus kirjoittaa. Kysyin erityisesti tuosta meidän (minun) asennevammasta ja jämähtämisongelmasta. Helppo juttu: Ensin positiiviset ajatukset, rakenna rento tunnetila ja nauti virheistä ;)

Aino Pikkusaari on myös aika huippuvalokuvaaja :) Jetta pääsi kuvattavaksi. Halusin erityisesti reenikuvia, joten sitä sainkin :) Tuli otettua muutama nouto, ruutu ja luoksetulo ;) Ensiksikin: Jetta ei kiinnittänyt kameran räpseeseen ja koko kuvaajaan mitään huomiota :o (Jee!!!!) Toiseksikin: se ei jämähtänyt kertaakaan koko session aikana, vaikka toistoja oli PALJON! Myös seuruukuvia otettiin. Seuruussa meinasi alussa vähän hyytyä, mutta parani loppua kohti. Palkkasin ja hilluinki sen kanssa kyllä ku hullu. Ettei vaan jämähdä.... Jetta oli aika iloisen oloinen. Täytyy yrittää itekin olla positiivinen useammin. En jaksa odottaa, että saan kuvat nähtäväksi joskus ensi viikolla ;)