Aamusta kiikuskeltiin koko perheen voimin Ritavalkean päälle. Pyrykin jaksoi kiikkua vaaran päälle, vaikkakin pienen avustuksen kera :)

Vaaran päältä oli mukavat näkymät ja hauska sekoitus kuuraista maisemaa ja toisaalta maassa vielä vähän näkyviä ruskanvärejä. Kiva lenkki, vain eväät puuttuivat! :) Muutenkin mukava kotiviikonloppu, kun kerrankin oli ihan vapaata, eikä pakollista menoa mihinkään suuntaan! :) Autokin sai talvirenkaat alleen.

Ennen pimeää vedettiin vielä kerran Nemon kanssa koko avo-setti läpi, paitsi ei hyppyä eikä  paikallaoloa. Liikkeestä istumista muistuteltiin mieleen. Toinen mikä vähän oli hävinnyt mielestä,  oli kaken istumaannousu, mutta se onkin nyt oikeastaan viime kisoista asti ollut reenitauolla. Uskon että pienen muistuttelun jälkeen oltaisiin avo-kisakunnossa, jospa ilmoittauduttaisiin vielä avoon Kemijärvelle noin kuukauden päähän.

Yritin ottaa Nemolle ohjatun suuntien alkeita, niin että ohjasin Nemon seisomaan merkille ja laitoin lelun molemmille puolille sivuille, mutta Nemo ei kyllä meinannut millään hoksia, että voisi/saisi juosta sen lelun puoleen, jonne viittoilen. Niinpä vielä sen verran helpotin, että heitin pikkusen lelua sivullepäin ja Nemo sai mennä sen perään. Sitten muutama toisto, että sanoin palkkasanan aina kun Nemo ehti lelulle, niin kohta se sitten menikin vain lelulle, koski siihen nenällä ja jäi odottamaan palkkasanaa ja namia :D Hih, hauska Nemo :)

IMG_5613%20%28Kopio%29.jpg

IMG_5669%20%28Kopio%29.jpg

IMG_5700%20%28Kopio%29.jpg

IMG_5767%20%28Kopio%29.jpg

IMG_5626%20%28Kopio%29.jpg

IMG_5729%20%28Kopio%29.jpg