Hoh-hoijjaa, johan sitä tulikin pidettyä tuota treenitaukoa. Nyt jatkuu totinen työnteko.

Alkuillasta hallilla Maijan ja Pyryn kanssa. Jetta oli jotenkin tosi häiriöherkällä päällä, joten häirittiin sitä oikein urakalla.

Seuraaminen. Oli levotonta, paikka seilasi, pyrki eteen, meni väljästi. Vaikka häiriö ei ollut sen kummempi kuin pari tuttua koiraa taustalla ja Pyry.

Liikkeestä istuminen. Seuraaminen oli edelleen huonoa, mutta istuminen ok.

Luoksetulo. Alusta seisomiseen, oli muuten hyvä! Ei ennakoinut liikkurin käskystä. Kun seisomisesta lähti tulemaan luo, heti vauhtipalkka ennen kuin ehti hidastaa.

Ruutu. Ensin meni ruutuun päin, mutta sitten huomasi matkalla häiriönä olleen kapulan ja päättikin alkaa noutamaan. Kun ei irrottanut käskystä kapulaa, ohjasin Jetan kapula suussa ruutuun. Käyhän se niinkin. Pysäytyspaikka hyvä. Toisen kerran perään läheltä vauhtipalkalla.

Kaket.  Normaali sarja istumisesta alkaen. Vähän vinoon, muttei kovasti taaksepäin. Ja se pirun maasta seisomaan -vaihto menee aina istumiseksi :(

Meinasin että otan noudot putkeen ilman palkkaa, mutta ei ihan onnistunut. Heitin metallikapulan, joka vahingossa lensi lähelle häiriökapulaa. Lisäksi heitettiin toisesta suunnasta kapula häiriöksi. Kyllä meni pikku-BC:n pää ihan pyörälle. Kun lopulta noin 10 vaiheen jälkeen sain sen palauttamaan metallikapulan, oli pakko palkata moisesta urheudesta.

Hyppynouto, ihan ok. Vaikka kapula lensi vinoon. Vain suullinen kehu, ja Jetta oli ihan, että mikä nyt vikana!? Tulee niin vähän otettua noita palkkaamattomuusjuttuja. 

Tunnari vika. Matkalla eksyi taas häiriölelulle. Jatkoi kapuloille ja joutui nuuskimaan useampaan kertaan. Löytyihän se oma sitten. Palautusasento liian kaukana.