Hallilla illalla toko-vuorolla ja siellä olikin kivasti porukkaa, kun oli neljä ihmistä. Isot treenit meidän korkeuksilla :)

Aloitin luoksetulokierroilla. Eka stoppi oli huono, en palkannu. Toinen stoppi oli parempi, joten palkkasin, vaikka saattaa olla, että olisi Jetta parempaankin pystynyt. Suora luoksetulo kierrosta. Olisi voinut se eteenistuminenkin olla vielä suorempi, mutten jaksanut jankata. 

Seisomisen, istumisen ja maahanmenon erottelua vapaasta liikkeestä. Ei toiminut tai toimi huonosti. Otti vääriä asentoja tai teki vasta toisella käskyllä. Seuraamisesta yksi seisominen, sekin toimi vasta toisella käskyllä, mutta kun otin kerran vielä uudestaan, seisahtui eka käskyllä.

Tunnari. Jetta oli kuumissaan, läähätyksissään ja paineissaan. Joko johtuen parin muun koiran läsnäolosta tai sitten tuosta kuumissaanolosta, tunnari meni ihan pipariksi. Ensinnäkin käskyn jälkeen karkasi vesikupille. Eka yrityksellä toi väärän ja olisi tuonut toisellakin yrityksellä, mutta moitin niin rumasti, ettei tuonut. Kolmannella yrityksellä toi oikean, mutta eihän siellä montaa ollutkaan enää valinnanvaraa. Otin uudestaan ja menin lähemmäs. Nyt bongasi eka kerralla oikean, mutta ei tuonut sitä. Ei visiiin uskaltanu, kun tuli moitittua sitä kriittisesti. Toistin käskyn pari kertaa, niin sitten toi.

Ohjatun suunnat. Tänään vasen. Meni eka yrityksellä suoraan oikealle (kuten eilisen perusteella saattoi arvata), ja oikealta kupilta meni suoraan vasemmalle. En muista, sanottiinko kirjassa, pitikö koira ottaa välillä luo ennen kuin se sai mennä oikealle kupille. Itse uskon olevan viisasta tehdä uusi lähetys, eikä päästää sitä seikkailemaan kupeilla miten sattuu. Toisella yrityksellä katsoi vasempaa kuppia, mutta meni silti oikealle. Loput lähteykset meni kerralla hyvin vasemmalle. 

Paikkaistuminen, olin lähellä. Minuutin. Kehuin välillä ja päästin lopuksi syömään namit kupista. 

Paikkamakuu. Yksinään. Viitisen minuuttia. Lonkka-asento, mutta muuten ok.