Tälle päivälle tuli kolme tunnaria, koska otin yhden aamulla ja yhden iltapäivällä, enkä tiennyt, että pääsen illalla vielä hallille treenaamaan :)

Aamutunnari rivi. Oma kolmas oikealta. Aloitti haistelun vasemmalta ja kun tuli oman kohdalle, otti sen nätisti. Korjasin luovutusasennon. Iltapäivätunnari ympyrä. Oma klo 1. Meni haistelemaan hyvin, kun tuli oman kohdalle, otti sen suuhun, mutta pudotti vielä ja nuuski uudestaan klo 6 kapulaa, mutta tuumasi, että ei se ollutkaan oikea ja otti alkuperäisen oman.

Hallitunnari liikkurin kanssa illalla. Virallisesti. Kapulaakin pidin vain sen 5 sek, eikä siinä ajassa kyllä ehtinyt kunnolla edes rastia piirtää :o Tahallaan oli ympräillä häiriömerkkejä ja vieressä metskukapula. Tosi hienosti teki silti. Meni rauhallisesti kapuloille, taisi sattua melkein heti oman kohdalle (klo 12) ja lähti palauttamaan. Paitsi kyllä se kävi vilkaisemassa metallikapulaa, mutta päätti jättää sen rauhaan. Luovutus vähän kaukana, muttei kauhean vino. Otin myös sivulle, eikä sekään tainnut olla ihan hirveä. Mutta kun ei oikein muista enää.

Hallitreenin aloitin luoksetulolla, jonka piti olla vain pikainen harhautus merkkeineen päivineen seuraavalle ruututreenille, mutta sitä jouduttiinkin sitten hinkkaamaan iäisyys. Ensin ei pysähtynyt ollenkaan seisomaan. Ja tämä vielä toistui! Saattoikin tietty arvata, että seuraavaksi se sitten ennakoi. Pysähtyi kyllä, mutta jatkoi siitä ravihölkötystä. Vein takaisin seisomaan ja kun vihdoin lähti kunnolla liikkeelle seisahtumisesta (härnäsin pallolla) palkkasin heti vauhdista. Maija huomaskin, että olen ottanut liian vähän nykyisin liikkeitä vauhtipalkalla, pitäis ottaa enemmän, ettei hyydy koko rakkine.

Ruutu. Maijalla palkka. Pysäytin. Juuri ja juuri takaa sisällä. Maija heitti pallon. 

Metallinouto. Taisi olla ihan asiallinen, kun ei jäänyt mitään mieleen.

Kaket. Nämä nyt sitten on ihan pilalla! Olen ajatellut, että kai ne kelpaa, mutta olen ollut ihan liian löysä! Se nousee systemaattisesti vasemmalle vinoon, kun pitää seisahtua. Lisäksi se joko pakittaa tai vaihtelee asentoja omine lupineen. Yritin ottaa ihan vauvaharjoitusta, että melkein ohjasin jokaisen asennon namilla, mutta ei se kummemmaksi muuttunut. Samat virheet koko ajan. Eikä se millään pysty kauaa pitämään yhtä asentoa, vaan jos ei kuulu mitään käskyä, alkaa tarjoilla asentoja omasta päästä :(

Lopuksi sitten vain tuo tunnari, joka tänään(kin) kyllä lämmitti kovasti mieltä :) Käyköhän tässä kohta niin, että tunnarista tulee Jetan paras liike, kun tuossa noin 25 päivää sitten vielä ajattelin, että siitä ei tule ikinä valiota, kun se ei opi tunnaria :o