Synttäripäivän (oman) kunniaksi otettiin tänään vain kevyt kenttätreeni. Raviradalla käytiin lenkillä ja ampumassa. Ammuttiin seuruussa, en muista onko aiemmin ammuttu. Eka laukauksen jälkeen kun oli kävelty muutama askel, Jetta pyöritteli päätä, mutta en ole varma, liittyikö se laukaukseen vain johonkin muuhun. Toiseen laukaukseen ei reagoinut. Kaikui jotenkin todella kovasti asfaltilla.

Hallilla kahden liikkeen treeni. Kun sisällä oli agi-treenaajia, päädyin ottamaan ulkona, koska ei Jetta olisi varmasti niin kovaa häiriötä kestänyt.

Ohjattu nouto. Vasen, 5 m takana. Ei ensin nähnyt kapulaa kunnolla, mutta kun uskollisesti lähti näytettyyn suuntaan, löysi kapulan, hyvä palautus.

Paikkaistuminen. Yli kaksi minuuttia. Pyöritteli päätä, kun kuuli sisältä agi-ääniä, mutta muuten istui ihan hyvin. Kehuin välissä, namikupille palkaksi. Ihan viime metreillä iski ihan hillitön raekuuro niskaan.

Kotona illalla ruuan yhteydessä tunnari sisällä. Nyt ainakin tuntuu jääneen taakse se ongelma, että Jetta menee lukkoon, jähmettyy tai luikkii pois paikalta, kun näkee kapulat. Tosin helpostihan se niin varmasti kävisi, jos ottaa taas kisa-asetelman. Jätin oman kapulan jo lattialle, kun Sami meni hakemaan ulkoa muutaman vieraan. Jouduin tosissani pidättelemään Jettaa kaulalta, ettei se rynnännyt kapuloille. Vaikka oli kovasti touhuissaan, lopulta malttoi haistella ja toi oikean. Päivän ruoka palkaksi. Olipas nälkäinen koira :o

Tähän synttäripäivään mahtui kyllä jos jonkinlaista menoa. Aamulla ensinnäkin satoi maan valkoiseksi räntää ja lunta. Päivän mittaa satoi rakeita, paistoi aurinko, satoi vettä, oli ukkonen (!) ja näkyi hieno sateenkaari. Sain myös siivottua (muutamaankin kertaan ihanasta rapakelistä johtuen), lenkkeiltyä, treenattua ja koristeltua kakun, joten erinomaisen aikaansaapa päivä ;) Illalla vielä nautiskeltiin herkkuja ja ystävän kanssa keskusteltiin bordercollieiden syvimmästä olemuksesta, niin mitäpä sitä muuta tarviikaan ;)

Ai niin, huippusynttärilahja! Pipan toko-kirja!

 


Ainavalmis lenkkikaveri, päässään Venäjän hiihtomaajoukkueen pipo, jonka venäläinen tuttavamme lähetti Pyrylle ;)


Synttäri-äitienpäiväkakku. Olen löytänyt sisäisen kondiittorini :) Sen mitä puutteellinen kohoaminen jätti vaille, korvasin tursottamalla kosolti kermaa korvikkeeksi ;)


Reenien jälkeen virallinen juhlapotretti (ei siis mitään tasavuosia kuitenkaan ;)
Jostain syystä sankari oli ainoa, joka innostui kuvaamissessiosta.


Eero hiihtää kesät talvet. Nyt pipo päässä vapun jäljiltä.


Oli upea sateenkaari, mutta aina sitä on myöhässä kameransa kanssa.