Tänään hallilla arkitottis-ryhmän kanssa yhtä aikaa.

Ensin Jetta oli häiriöstä aivan kuin tulisilla hiilillä. Yksi luoksetulon stoppi lukkojarrutuksena.

Seurasi hullu himo päällä ja oikein hienosti!

Ruutuun meni sisään sivusta, muuten ok.

Sitten se meni ihan lysyyn, kun piti ottaa liikkeestä istuminen. Taas vaan seisoi :( Meinas alkaa mulla pinna kiristymään, kun se on niin pitkään tehnyt moitteetta ja nyt ei yhtä äkkiä muka voikaan. Heti kun saatiin jonkunnäkönen istuminen aikaan, heipat sille liikkeelle.

Hyppynouto ok. Suora luovutusasento.

Tunnari. O-ou. Raahautui kapuloille viimeisillä voimillaan ja jäi siihen toljottamaan. Haisteli muutamaan kertaan kapulat, otti väärän suuhun ja oli lähteä sitä palauttamaan, mutta tiputti ja etsi uudestaan ja löysi oikean. Raahautui luovutusasentoon. Piti ottaa uudestaan, kun ei tuollaisesta voinut palkata! Toinen ei ollut yhtään nopeampi, mutta ei kuitenkaan nostellut vääriä. Joten palkkasin, vaikka en ollutkaan ihan täysin tyytyväinen.

Paikkamakuuta. Arkitottikset hyöri ja pyöri, meillä 4 koiran rivi. Ei ollut kovin pitkä makuu, Jetta lähinnä nuokkui siellä.

Diagnoosi - ylikunto. Koiran, ei ohjaajan. Treenikaverien hoitomääräys: treenivapaa! Tällä viikolla vain keskiviikkona ja perjantaina kevyt treeni! Ei edes keittiötreeni ole sallittu!

Kun Jetallahan alkaa teknisesti mielestäni olla aika hyvin liikkeet hallussa ja kuitenkin nyt näyttää, että osaaminen menee vain koko ajan alaspäin. Vauhti hidastuu ja jo varmat asiat alkaa takkuilla. Luulen, että olen treenannut liikaa. Kunpa kisat olisivat olleen viikko sitten huippukunnon aikaan eikä vasta kahden viikon päästä, kun kaikki menee nyt vain huonompaan suuntaan. Jetan häiriönsietokyky (tai lähinnä maksimihäiriö, jonka se kestää) on vielä suuri kysymysmerkki, mutta sitä ongelmaa hiljaisessa hallissa treenaaminen ei auta yhtään.

Niin! Ja treenin jälkeen istuskeltiin pitkään hallissa pohtimassa tätä Jetan hyytymisongelmaa. Vaikka arkitottelijat hyöri ympärillä ja reenikaverin koira pyöritteli lelua vieressä, Jetta makasi minun jalkoja vasten kylellään! Ennenkuulumatonta!! Tuota ei ole aiemmin tapahtunut, paitsi viimeksi Rovaniemen koulutuksessa.

Jos tänne siis tulee ma, ti tai to mitään (treeni)päivityksiä, lynkatkaa minut. 

Ai niin, lisäys! Otettiinhan me kaket, olin jo unohtaa sen. Eka asennoksi seisominen, se meni hyvin. Loput asennot menikin plörinäksi. Ja vissiin 5 kertaa ennakoi jätössä maahanmenon liikkeenohjaajan käskystä.


Burn out -tokokoira(ko)? ;)