Äh, tuntuu että tänään reenissä meni pieleen kaikki :( Oikeastaan ei edes huvittaisi kirjoittaa koko treenistä, mutta ehkäpä tästäkin voi itse jotakin oppia...

Aloitin alkuleikin jälkeen ruutuunmenolla, joka sentään oli varsin mallikas :) Pallonheitto perään heti, kun Jetta oli ruudun keskellä (alustalla). Seuraavaksi muutaman askeleen seuruita ja perusasentoa, Sami apuvahtijana, jolloin sain palkattua suorista asennoista. Tarkan tarkkana saa olla, ettei tule palkkaa vinoista. 

Tänään ajattelin, että tunnarin etsimisessä Jetan on palautettava kapula perille tai ainakin lähelle. Siitä se murhe alkoikin. Ensin otin pelkkää pitoa (ja maasta nostamista) pari kertaa tunnarikapulalla, siitä pallopalkka, hyvin meni! Sitten kävin piilottamassa sen saman kapulan lumeen (virhe nro 1, unohdin ottaa puhtaan kapulan piilottamista varten, mitä mieltä on piilottaa koiran jo kuolaamaa kapulaa?). Hyvää: jätin Jetan istumaan piilottamisen ajaksi ja se pysyi kuin tatti paikallaan :) Mutta se itse nouto-osio sitten... Meni etsimään kapulaa, pyöriskeli tovin ennen kuin löysi, nappasi sitten kapulan suuhun ja lähti vauhdilla palauttamaan, mutta tipautti kapulan muutaman laukka-askeleen jälkeen. Pidin palkkaa piilossa -> Jetta hämääntyi, meni etsimään uudestaan paikasta, jossa kapula oli ensi kerran ollut, ei löytänyt, turhaantui, kävi läppäämässä ruudussa kosketusalustaa (miksen jo tässä vaiheessa keskeyttänyt sen hommia?). Mentiin yhdessä etsimään Jetan pudottamaa kapulaa. Kun löysimme sen, Jetta otti kapulan suuhun, mutta ei enää halunnut sitä pitää tai kannella. Voi pöh minua tyhmää! Päätin ottaa pari pitoharjoitusta vielä, mutta Jetta ei ollut kovin innostunut niistä, kaitpa se turhautui tuosta sähellyksen määrästä. Yritti kuitenkin koko ajan kovasti, joten siitä Jetalle plussat! Täytynee pienentää eroa pitoharjoituksen ja tunnarin tuomisen välillä, että saan onnistuneita suorituksia enkä pilaa koko hommaa.

Iltaruoka oli tarkoitus antaa palkaksi tunnarin hausta, mutta eihän tuollaisesta viitsinyt antaa superpalkkaa. Joten otetaanpa sitten ruutua (mitä kannatti enää, kun ilmiselvästi oikein ei onnistanut?). Yksi vauhdikas ruutuunmeno pallopalkan kanssa. Toisesta suunnasta vielä kerran ja se ruoka palkkana ruudussa, mutta eipä mennyt yhtä vauhdikkaasti enää. Ruoka kuitenkin oli ruudussa, joten se siitä. Toivottavasti seuraavasta reenistä olisi jotakin parempaa kerrottavaa. Ai niin, seis-käskyllä pysähtyi ihan oikeasti seisomaan ja odotti lupaa juosta ruutuun, jotakin positiivista sentään :)