Aamutunnari kotipihalla Pyryn "avustuksella". Eka kerta oli tosi huono, rivi. Nypläili vääriä ja oli tosi tosi epävarma. Toinen toisto olikin sitten aivan kuin oppikirjasta! Olen nyt ajatellut, että jos ensimmäinen toisto menee hyvin, on turha ottaa perään toista kertaa, koska se toinen kerta menee yleensä aina huonommin. Siis jos eka kerta on mennyt paremmin.

Iltatunnari hallilla muun reenin yhteydessä. Eka toisto taas aivan onneton! Rivissä 5 kapulaa, Maija vei, liikkeenohjauksella. Meni kapuloille ja touhusi sillä suu auki ainakin tökkien vääriä, jos ei nostellenkin. Palautti todella epävarmasti ja jäi puoliväliin seisomaan ja miettimään, mitä tekisi kapulan kanssa. Rohkaisi kuitenkin mielensä ja toi perille. Vino peruseasento edestä siirtymisessä. Toinen yritys oli ympyrässä. Ei sekään mikään huippu ollut, mutta ei se kuitenkaan tainnut vääriä ottaa suuhun. Edelleen hidas palautus, mutta se ei nyt haittaa. Kun vaan tuo oikean eikä mielellään hierveästi nyppisi niitä vääriä.

Otin muutakin pientä treeniä. Liikkeestä istuminen, liikkenohjauksella. En auttanut yhtään ja istui tosi hyvin!

Luoksetulo, seisahtuminen oli tosi hieno, vaikka annoin käskyn ihan vienolla äänellä. Oli pakko palkata siihen.

Ruutu. Eka kerta oli takaa ulkona, mutta kun ruudussa oli alusta, hakeutui itse alustalle. Otin muutaman toiston, taisin pysäyttääkin jonkun kerran. Vaikea vielä tietää, milloin olisi parasta huutaa pysäytyskäsky.

Hyppynouto. Kapula oli valmiina, joten pelkkä nouto ilman heittoa. Oikein nätti, hieno luovutusasento.

Kaket. Takana häiriötä. Istu-seiso-maahan-seiso ja vapautus, kun meni niin hyvin.

Lopuksi vain se tunnari. Pieni ulkoilu ja paikkamakuu. Vinkui aluksi. Ei mennyt lonkalle. Vähän vajaasti istumaan.

Jetta pääsi myös tekemään vähän agilityä Maijan kanssa. Jetta saa osallistua pääsiäisenä omiin kisoihin, joten ajattelin sallia sille jonkun verran kevyttä treeniä, vaikka sillä onkin se "vamma". 

Hallissa oli liian kuuma! :o

Päivällä käytiin laukottamassa koiria jäällä, jonne joku ystävällinen hevosmies oli aurannut radan. Kiva ja toiminnallinen päivä :)


Pyry testasi hallin uusia häkkejä (ja keksi tuon ihan itte ;)

 
Iloinen lenkkeilijä.