Tänään hallilla toisen koirakon kanssa. 

Jetta aloitti seuruulla (piti olla metskunouto, mutta miten se kapula oli taas jossain väärässä paikassa?). Liikkeenohjaajan kanssa. Ihan ok hommaa kait. Myös askeleita ja käännöksiä.

Luoksetulo. Hallilla kyllä kiertää sitä tuttua törppöä tosi kaukaakin. Pääsin treenaamaan stoppia, hyvä! Eteenistumista, oikean jalan eteen tällä kertaa. Luoksetulosta maahanmeno myös hieno jarrutus! Seisahtuminen kutsuttaessa on kehno. Kokeiltiin samaa kuin eilen Mollalla, että avustaja heittäisi lelun heti pysäytyskäskyn jälkeen, mutta eihän se Jetta huomannut edes koko lelua. Vauhtilluoksetulo oli vauhdikas.

Ruutu. Paristakymmenestä metristä. Kerrasta hienosti! Lelupalkka.

Kaket. Aika hyvät. Maasta istumaan oli hyvä. Istumasta seisomaan oli hyvä, mutta tarjosi heti perään istumista. Maahanmeno hyvä. Siitä nousi (ehkä jopa hieman yllättäen ;) seisomaan. Maahan ok. Etäisyyttä ehkä viitisen metriä. Pakitti jonkun verran ja jossakin vaihdossa meni vasemmalle vinoon.

Tunnarin piilotus, vain yksi kapula, pihalla. Löysi suoraa päätä ruohikosta, mutta pureskeli palauttaessa? Outoa! Luulin opettaneeni pidon niin hyvin, ettei puremista tulisi, mutta kaikkea  voi näköjään tapahtua. Muutama pitoharjoitus. Läähätti jo sen verran, ettei kapulal meinannut pysyä tiukasti hampaissa.

Lopuksi paikkamakuu kahden koiran rivissä. Makoili kymmenisen minuuttia. Hiljaa ja hyvin, vaikka toinen koira vapautettiin aiemmin. Nousi jopa perusasentoon eka käskyllä.


Kaksi väsynyttä matkustajaa tänään kaupunkireissulta palatessa ;)