Hallilla Annikan ja perheiden kanssa. Tänään laitti-reeniä palautuksena eilisestä koko VOIn treenistä.

Alkoi paikkamakuulla. Makoilivat ilmeisesti kymmenisen minuuttia. Jetta oli jotain önähtänyt jossain vaiheessa, mutta muuten esimerkillinen.

Seuraaminen. Aloin muka ottaa kisamaisesti ja liikkeenohjaajan käskytyksellä, mutta sitten palkkasinkin pikku pätkän jälkeen. Iloinen Jetta. Ja kuulemma myös levollinen ja tarkkaivainen seuruu. Ei paha.

Hyppynouto. Ensin kutsuna, ok! Sitten liikkeenohjauksella. Ei lähtenyt eka käskyllä ja palautus taas vino, mutta hyppäsi kuitenkin kumpaankin suuntaan. Kerran vielä, tarkoituksena palkata vauhdista, ja nyt sai hokea käskyä vaikka kuinka monta kertaa. Suoritus kyllä oli hyvä, mutta saishan se lähteä eka käskyllä!

Tunnari verkon kanssa. Nyt haki reippaasti, mutta enpä tiedä haisteliko. Vai ottiko vaan sen, joka oli saatavilla. Eikä tuohonkaan lähtenyt eka käskyllä. Eka kerralla oma oli kasan edessä, toisella kerralla sivulla. Palkkasin heti nostamisesta. Jetan piti vielä lopuksi käydä hakemassa kapula. En vaihtanut välillä kapulaa uuteen, mikä kylläkin olisi pitänyt tehdä.

Kakeista tarkoitus ottaa vain yksi seisomaan nousu. Jetta tuijotteli liikkeenohjaajaa, eikä noussut eka käskyllä eikä vissiin tokallakaan. Otin lyhyemmältä matkalta, jolloin nousi hyvin seisomaan. Palasin ja palkkasin namilla. Ei muuta. Tänään joka ikiseen asiaan tuntui tarvittavan viis käskyä...