Siis Jetan ruudussa (ja ohjatussa ja....) on ollut ongelma, että ei lähde merkiltä ja jämähtää siihen paikkaan (kenties parin loikan jälkeen). Tai vaihtoehtoisesti lähtee luikkimaan karkuun häntä kopien välissä. Mie että nyt otetaan kamera, kuvataan katastrofi ja pyydetään apua joltain viisaammalta. Mitä tekee Jetta, rallattelee häntä pystyssä pitkin hallia kuin maailman omistaja. Reenitaukoakin oli kokonaiset 4 päivää, tuntui kyllä viikolta. Mutta aina kun on ollut vähän taukoa, se vaikuttaa innokkaammalta. Reenataan kerran viikossa -koira....

Otin ekaksi epävirallisesti idarin, istu ja seis. Ne oli tosi hyvät.

Ruudussa siis nyt ei saatukaan videolle sitä jämähtämisongelmaa ja luikkimisongelmaa, vaan meni heti eka kerralla ruutuun. Ei tosin nyt pysy siellä ruudussa yhtään, mutta sitä ei ole matkan kanssa päästy reenaamaan ollenkaan, kun Jettaa ei ole kertakaikkiaan saanu merkiltä ruutuun. Erikseen on kyllä tehty lähempää keskustaanmenoja.  

Kaket otin myös, että näkee, missä mennään. Pakittelee pakittelee... Eikö se pakittelu loppunutkaan etäisyyden kasvaessa? ;)

Tunnarissa innokas asenne jatkui. Veteli vaan ympäri hallia häntä pystyssä. Mutta! Tavallisesti se on näyttäny siltä, että sitä on vähintään hakattu ja että ei vois vähempää kiinnosta tunnarit tai muutkaan jutut.

Tiiän kyllä, ettei sen kannattais antaa laukkoa sinnetänne ympäriinsä, mutta yleensä siitä pysäyttelystä on sitten seurannu lamaannus ja jähmetys ja tekemisen lopettaminen. Joten katsoin tällä kertaa kuitenkin pienemmäksi pahaksi antaa sen laukkoa ympäriinsä (siitä huolimatta että sen oli käsketty tehdä ihan jotain muuta) kuin antaa sen taas pysäyttelyn myötä vajota ihme koomatilaan. Ongelma jäi videoimatta, mutta olen melko varma, että se tulee takaisin seuraavassa reenissä, varsinkin jos silloin ei ole kameraa mukana. 

Erilainen reenivideo ;)