Sittenkin Jetta pääsi tänään treenaamaan. Oli tarkoitus mennä Rovaniemen hallille, mutta siellä olikin agi-treeniviikonloppu. Tehtiin sitten reenikaverin kanssa pihalla.

Ensin leikin Jetan kanssa. Sitten leikittiin kehäänmenoa, eli juoksuntarkistus ja luoksepäästävyys. Luoksepäästävyys meni hyvin, vaikka oli vähän vieras ihminen. Sai katsoa hampaatkin ja Jetan peppu pysyi maassa :))) Katsoi kyllä minua sen näköisenä, että miksei tästä tule namia...

Seuruuta otin ilman palkkaa. Käännökset olivat vähän huonoja, mutta itse seuruu hyvää. Perään maahanmeno liikkeestä, ja se onnistui! Huipusti :) Seuruu hyvää, maahanmeno kerralla hyvä, odotus hyvä, vapautin ennen perusasentoa ja iso palkka.

Pieni hengailu välissä ja seuraavaksi liikkeestä seisominen (hieno), paitsi odotus ehkä aavistuksen levoton ja ilman palkkaa perään luoksetulo, jossa palkka vauhdista.

Vähän vielä seuraamista namipalkalla ja loppuun n. 5 minuutin paikallamakuu. Vierestä meni ohi shelttilauma ja makuukaverina oli kultsu, joka vapautettiin aiemmin kuin Jetta. Jetta pysyi tosi hienosti, vinkui muutaman kerran, mutta mitäpä tuosta, kun vertaa aiempaan, jossa ei juuri hiljaista hetkeä ollut.

Koirat pääsivät lopuksi nauttimaan luksuksesta eli hieronnasta. Molemmilla oli takapää hieman jäykkä, mutta muuten vaikuttivat olevan hyvässä kunnossa.

Kiitokset Heli treeniseurasta ja muusta! :)