Eilen en ollut oikeastaan edes menossa treenaamaan hallille, vaan katsomaan, tarviiko avoimelle tokovuorolle avata ovea. Ennen hallia kävin hakemassa Jetalle sapuskaa Vauhti-Raksun autolta. Sainpa idean. Otin palasen naudanrustoa, annoin Jetan vähän haukata siitä, vietiin rusto yhdessä ruutuun. Mentiin "merkille" (jota ei ollut), pakitin lähetyspaikkaan ja kun aukaisin suuni, Jetta ampui kahtasataa ruutuun ja sai rustonsa palkaksi siitä ;) Enpä viittiny alkaa huudella sitä pois varastamisen takia :) 

Lisäksi paikkaistuminen kolmen koiran rivissä.
 

Kotona vielä merkillelähetys. Merkin takana oli loput siitä rustosta, josta annoin osan ruututreenissä. Nyt alkaa olla palkkiot kohillaan, jos saisi sitä ruutumotivaatiotakin vähän ylöspäin.

PK-treenintapaista tänään

Tänään menin reenikaverille tekemään kaveriksi esineruutua. Päätinpä siinä samalla ottaa Jetallekin jotain parin vuoden tauon jälkeen. Kaksi oli (vierasta) esinettä. Käytiin hakemassa haju. Ekan toi sikahienosti (hanska). Nami+lelupalkka. Toisen kun otti suuhun (puurasia), menin tyhmä kehumaan sitä, niin ei tuonu vaan palasi tyhjin suin pienen lenkin kautta. Kutuin uudestaan lähetykseen ja houkkasin esineelle, niin nyt toi sen hienosti! Jospa tästä sain Jetalle vähän nenänkäyttötreeniä ja ajatuksia muualle niistä tokon jämähtämisistä.