Tänään päivän teema oli sosiaalistuminen. Mitzu oli leikattavana Oulussa (nisäkasvain) ja samalla hyödynnettiin reissu Jetan sosiaalistamismielessä. Käytiin Oulussa rautatieasemalla. Jetta on himona tupakan natsoihin ja purkkaan, joten sitä saa kyllä vahtia tarkasti näiden paheiden vuoksi :)

Muuten siellä asemalla oli aika kivaa (vaikka kuuluikin ensin kaikkia aika pelottavia ääniä, onneksi namit korvaa kaiken maailman ryminät :) Pari vanhempaa herrasmiestä ihaili Jettaa ja pari nuorison edustajaa. Lisäksi kummastusta herättivät muun muassa perässä vedettävät matkalaukut ja lipunmyynnin vuoronumeroplimpaukset. Yksi erityisen hauska tapahtuma siellä sattui: yksi nainen kyykistyi puhuttelemaan Jettaa, joka suorastaan ryntäsi tämän naisen syliin ja nuolemaan innoissaan naamaa. Tämä kysyi: "Onko tuo borderi". Mie vaan, että onhan se?! Taisi olla asian harrastaja, sillä yleensä on saanut alkaa selittää kautta rantain, että tämä on se sellainen tiedättehän lammaspaimen niin kuin siinä Babe - urhea possu elokuvassa ;)

Jetta tarjoili katsekontaktia oma-aloitteisesti ratapihalla käppäillessämme. Yllätys sinänsä, mutta mukava sellainen. Ehkä ne oli ne taikanamit :)