Tänään illalla hallilla avoimella tokovuorolla, mutta ei siellä muita ollut. Pyry kylläkin oli häiriönä ja teki varmaasti ihan parhaansa maksimoidakseen häiriöt. Pyöri jaloissa, heitteli leluja, huuteli käskyjä...

Mie ajattelin tänään ottaa merkkihäiriötreeniä, kun en ole ikinä uskaltanu ottaa kentälle muita merkkejä kuin just tehtävän liikkeen. Varsinkaan niiden ruutu-ohjattu-jämähtämisongelmien jälkeen :( Niinpä kasasin kentälle kaikki merkit, jotka löysin ja rakensin idarit, luokstulot, ruudut ja ohjatut. 

Jetta aloitti hurjan kivalla asenteella ja meni just sinne minne ohjasinkin! :) Häiriömerkit eivät sitä häirinneet. Sain tosi hienosti Jetan merkille ja ruutuun. Ruudussa jäi eteen, josta korjasi taakse, mutta sehään ei ollutkaan tänään teemana. 

Suora luoksetulo. Odotti stoppeja (varmaan merkkien vuoksi), mutta tuli kuitenkin laukkaa. 

Ohjattukin alkoi kivasti, eli teki tosi hyvän merkin. Eikä lähteny ruutuun, vaikka se oli juuri noudettavan kapulan (vasen) vieressä, mutta sitten alkoi taas kauhea säätö. Jetta ei oikein lähtenytkään sinne kapulalle, vaan pysähteli tai lähti väärään suuntaan, en muista kumpi. En kuitenkaan halunnut antaa periksi, vaan ohjailin niin kauan, että sain noutamaan vasemman. Noudatin myös (vain merkiltä) oikean. Lähti keskelle ja kun pysäytin, oli tosi hankalaa saada ohjattua enää oikealle kapulalle. Jouduin itse liikkumaan lähemmäs merkkiä. Onnistui kylläkin lopulta, mutta sitten Jetta oli jo ihan nyykähtänyt ja asenne oli tipotiessään. Tuli taas väännettyä sen kanssa ihan liikaa. Alkoi iloisesti, mutta päättyi surullisesti. Toisaalta - en voinut antaa periksikään! Kun olin jotain käskenyt tehdä, niin onhan se sitten tehtävä... 

Myös merkkipyöritystä. Paikkaistuminen loppupalkalle. Koska oli voivuksissa ja läähättäväinen, ajattelin, että nyt on hyvä reenata sitä, että pysyy istumassa väsyneenäkin. Pysyihän se. 

Oltiin oltu iltapäivällä Salmiksella, eli oli se uinutkin kyllä ehkä jotain puolen tunnin ja tunnin välillä, eikä ennen treeniä ollut yhtään levännyt. Selvästi ihan liikaa Jetalle. Voiko se olla  totta, että se ei kestä treeniä useampaa kertaa viikossa :( Pitäisi antaa sille kunnon lomia välillä, ettei se taas pala loppuun. Tai reenata muutaki ko tokoa. Muttako ois niitä kisojaki tulossa... Toisaalta, jos siitä taas tulee lahna, niin ei semmosella koirallakaan mitään kisassa tee. Hei se on BC, kyllä se jaksaa?!?!

Lämmintä tänään +29.

965438_10200514728088117_898830180_o-nor
Kullerot kukkii jo! Näin aikaisin!

20130531_124932%20%28Kopio%29-normal.jpg

20130531_153828-normal.jpg
Salmilompolossa. Kylmää vettä!

980372_10200514362838986_1470261921_o-no
Tirpanketale lensi meille sisälle, enkä meinannu millään saaha sitä ulos :o