Hei tuli reenattua tänään eka kertaa sitten miesmuistiin! Halli oli varattu, niin korkattiin samalla ulkokausi ja oltiin hallin pihalla. Illalla 9 jälkeen, aatella! Että valoisa riittää nyt niin pitkään!

Ohjattu. Jetta oli vakaasti päättänyt noutaa vasemman ja mie oikean. Mie voitin, lopulta, mutta en helpolla. 

Seuruuta. Ruokapalkalla, että sais siihen vähän rauhallisuutta ja etäisyyttä, kovin tuo on kiinni kintussa. 

Ruutu lelun kanssa ja toisen kerran ilman lelua + seis ja maahan myös. 

Maijan vinkistä näin kivan Fanny Gottin treenivideon, jossa reenattiin kiertojen kautta varmuutta jäävien asentoihin. Koira seuruusta kiertämään ja sillä aikaa ite täyskäännös, jolloin koira on selän takana ja siitä seis-istu-maahan -asentoja. Eipä voi ainakaan antaa lisäkäskyjä, kun koira on selän takana. Huomio 1) pitäis käyttää jotain muuta kiertokohdetta kuin merkkiä, sillä Jetta tuppasi menemään kiertoon kuin merkille. Huomio 2) sehän toimi yllättävän hyvin ja oli ihan hauskaa ja vähän erilaista. Huomio 3) pitäisi ehdottomasti olla avustaja, joka vahtii asennot, ettei ite tarvis kurkkia, onko varmasti oikea asento. Eka epäilin, että Jetta ei varmana tee asentoja selän takana, mutta yllättäen se teki ekan virheyrityksen jälkeen ihan hyvin :)

Ja muuten elämässähän meillä on tietenkin vain pelkkä aurinkoa, nautiskelua, hiihtelyä, jäälenkkeilyä, aurinkolenkkeilyä, eväsretkiä, pulkkailua ja sen sellaista, mikä kuuluu tähän kevääseen. Nyt on kesän paras aika, koska ei ole liian kuuma eikä ole mäkäräisiä ja sääskiä! Jetta tuntuu välillä jo olevan sitä mieltä, että vähän vähempiki ulkoilu piisais.

IMG_4789%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_4805%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_4813%20%28Kopio%29-normal.jpg