Jetalla on alkanut hampaiden vaihto. Villin näköinen purukalusto, kun ylhäältä puuttuu ainakin yksi etuhammas ja alhaalta kaksi. Pureminenkaan ei käy enää niin kipeää, kun sillä ei ole koko purukalusto käytössä ;)

jehymy.jpg
Jetan teinihymy :)

Olen hieman toipilas edelleen, joten meillä on ollut aika rauhallista. Olen yrittänyt tehdä Jetalle pari makkararuutua, mutta kumpikaan niistä ei ole onnistunut. Jetta menee pää pystyssä, eikä kiinnostu nameista (outoa, ahne kun kuitenkin on). Ja kun hihna kiristyy (ettei menisi ulos ruudusta), Jetta istuu ja luovuttaa koko homman. Ehkäpä tähän juttuun saa ensi viikonloppuna jotakin vinkkiä :)

Mitzu on nykyisin suhtautunut yllättävän pitkämielisesti Jetan touhotukseen. Eilen se kuitenkin rökitti Jettaa ihan kunnolla, kun Mitzu oli pureskelemassa keppiä, josta vissiin sai palan kurkkuun ja Jetta sattui tielle, niin päättipä sitten kurittaa pentua. Ei vaikuttanut pennun kiljunta eikä alistuminen, niin täytyi mennä heti hätiin. Rankkaa on tuo pentuparan elämä.

Käytiin illalla Jetan kanssa pieni metsäkävely, jonka lopuksi ampuminen. Kaksi laukausta, n. 35 metriä, ei reaktiota, jatkoi syömistä. Positiivista tämän päivän kävelyssä oli se, että Jetta pysyi lähes koko ajan näköetäisyydellä.

Huomenna alkaakin Jetan kanssa jännittävä matka. Matkaamme junalla Tampereelle sunnuntain pentutreffeille. Tosi kiva nähdä pentuesisaruksia ja ehkä saada vinkkejä ongelmallisiin reeni- ja leikkijuttuihin :) Ja Jettakin saa kokeilla junailua. Onneksi Heidi lupasi, että saan jättää heille auton reissun ajaksi, niin ei tarvi huolehtia sen perään, kiitokset :)