Hallilla reenikaverin kanssa, pitkästä aikaa treenaamassa. Jetta meni tänään hyvin. Tosin koko päivä oli sen kanssa taisteltu, kun se vonkuu ja haukkuu sisällä, eikä mikään siihen auta. Ravistelut, huudot, näpäytykset ja eristykset. Ei auta mikään. Tiedän mikä auttaisi: kunnon reenit ja lenkit joka päivä, mutta kun ei vielä millään pysty joka päivä.

Reeni meni kuitenkin hyvin. Kakeja (i-s-m), noutoja (pitoa, nostoa, palautusta), liikkeestä seisahtumista, ruutua, seuruuta, hyppyä ja luoksetulo. Luoksetulo eka kertaa perille asti, lisäksi vauhtina. Seuruussa sivulletuloja (jää helposti seisomaan, pitää ottaa paljon myös noita sivulletuloja), sitten vauhdista seuruuseen mukaan tuloja + käännöksiä vasemmalle, hyviä! Mutta tarvii ehdottomasti apunaksuttajan, ettei tarvi ite kieroilla vartaloa. Muutama yritys kääntyä oikealle, mutta eivät oikein toimineet. Pitää miettiä, miten ottais noita oikealle käännöksiä.

Lopuksi vielä mietittiin reenikaverin kanssa, että voi hitsi, kun nyt saisi reeneistä jokapäiväisen pienen session, niin tapahtuisi jotakin edistystäkin ja pääsisi kisaamaan joskus. Saisi sitten lisämotivaatiota reeniinkin. Miten se 5-10 minuuttiakin päivässä tuntuu niin mahdottomalle saada itsestään irti :-o