Yritin illalla reenata hallilla häiriötä, kun siellä oli näyttelytreenit. Siellä oli haukkuvia koiria ja juoksevia ohjaajia, pientä hälinää ja pölinää, mutta ei Jetta niistä häiriintyny. Eipä tietenkään, kun kerran ei oltu kisoissa.

Vapaasta liikkeestä seisomisia, istumisia ja maahan. Yks seis meni maahan, muut ok. Myös pysymistä.

Suora luoksetulo. Alussa yritti ennakoida maahanmenoa ja reagoi hämäyssanoihin. Palkka eteenistumisesta.

Ruutu. Ensin merkki lelun kanssa, sitten merkki+ruutu. Meni taas tosi taakse ruudussa. Kun käskin uudestaan ruutuun, lähti laukkomaan sieltä minua kohti. Käskin äkkiä takasin ruutuun, vasta sitten meni oikeaan kohtaan.

Ohjattu. Vaikea vasen. Ensin merkki+lelu. Sitten jätin merkille, kävin näyttämässä vasemman ja nouto. Ok. Palkka juuri ennen eteenistumista. 

Kaket seinän vieressä, ettei pääse vinoon. Kävin palkkaamassa joka asennon. Yhden meinasi ennakoida. 

Hyppynouto. Ihan tavallinen. Ok. 

Lopuksi paikkaistuminen kolmisen minuuttia. Istui nätisti, vaikka vierestä pyyhälsi koira. Ja vieressä teki myös koira A:n pariin kertaan. Voi olla että vinkui (pää ainakin pyöri, kun toista palkattiin), mutta pysyi kuiten istumassa. Ääntely ei kuulunut ainakaan piiloon asit. Ai niin, yritti jättövaiheessa mennä koko ajan maahan istu-käskyllä :o

Kotipihalla lenkin jälkeen tunnari. Rivi. Sami vei. Lähetin sisältä, kapulat ulkona. Oikea palautui. Palautus ekstrahidas ja epävarma.

Video: Monty on jo iso poika!
(by Maija)