Tänään avoimella toko-vuorolla hallilla itekseen perheen kanssa. Jotenkin tarvin vähän sellaista toko-piristystä, niin päätin ottaa kivat helpot treenit. 

Aluksi pitkä suora seuraaminen. Ihan jees, vaikkei nyt maailman paras varmaan.

Ruutu, oikealle. Ensin merkillelähetys. Meinasi oikasta suoraan ruutuun, mutta annoin uuden merkkikäskyn, meni merkille. Heitin palkan. Kutsuin pois. Lähetin uudestaan merkille, hyvä, palkaksi ruutuun! Meni ensin liian taakse, mutta korjasi ite edemmäs. Pallonheitto sinnepäin. Läheltä vielä pari paikanhakua ja yksi pysäytys. 

Hyppynouto, kokonaan, eteenistumiseen asti. Tosi hyvä! Pitäisi kyllä joskus reenata sitä edestä sivulle siirtymistäkin, ja varsinkin ettei varastaisi LO:n käskystä. 

Ohjattu vasen. Vein ite kapulat, Jetta hengaili ympärillä ja jätti pallonsa keskimerkin (kiven) luo. Vein merkille. Kun olin peruuttamassa lähetyspaikkaan, Jetta siirtyi pois merkiltä ja oli vissiin lähdössä jo noutamaan. Käsin takaisin merkeille (meni!) ja lähetin vasemmalle. Hieno nouto, vaikka se lelu oli keskellä!

Kaket. Ihan läheltä, koko satsi seisomisesta alkaen ja sivulle. Joka asennosta palkka. Niin läheltä, ettei voinut epäonnistua.

Lopuksi vähän riskillä tunnari (että kestääkö jo vaikeamman paikan eli hallin). Lisähäiriönä Pyry rämppäs pistokkeita kovaan ääneen, mistä Jetta näytti ottavan paineita. Sami vei, 4 + oma, rivi. Jätin Jetan virallisen etäisyyden päähän, mutta menin itse seisomaan metrisen päähän kapuloista ja noutokäskyn jälkeen pysäytin Jetan ennen kapuloita. Nuuski oikein hienosti, vaikka oli läähätyksissään. Meni kerran ohi, palasi ja otti oman. Palkaksi silitys, nami ja rustoluu.

Kotona illalla pari-kolme minuuttia paikkaistumista pikkuiltaruualle. 

Ja tietenkin tänäänkin kunnon uintisessio lämpimän päivän iloksi :)