Hallilla päivällä perheen kanssa. Tänään noutopäivä - ohjattu, hyppy, tunnari.

Ohjattu. Taas se jämähti. Erikseen merkki hieno, erikseen nouto (vasen) hieno, mutta kun yritin yhdistää näitä, niin ei onnistunut. Lopputulos oli jälleen kerran, että jämähti eikä liikkunut yhtään mihinkään. Tarkemmin ajatellen olisi pitänyt jättää se siihen ekaan erikseen otettuu merkki-nouto yhdistelmään, koska sen jälkeen se oli ihan ok kuosissa vielä. Otin myös molempia suuntia. Saattaa olla jatkossa tässä vaiheessa viisasta pysytellä vain yhdessä suunnassa per treeni. Jos edes niin saisi sitä kohtuudella toimimaan. Sillä on helppo arvata, saatoinko antaa siinä vaiheessa periksi, kun se taas lakkasi tekemästä (en). Aikamoista jankkaustahan siitä taas tuli.

Hyppynouto. Ei ollu oikeaa estettä vieläkään, muurin palikalla. Kiersi yhden menohypyn ja toisen paluuhypyn, joten kun sain onnistumaan hypyn molempiin suuntiin, lopetin hyvän sään aikana.

Tunnari. Kasa vieraita ja oma. Meni kapuloille ja merkkasi oman. Nuuski sitä pariinkin otteeseen paljon pitempään kuin muuta, mutta jostain syystä ei palauttanut. Pidin silmät kiinni ja ootin. Kävi kerran minun luona. Pyry meinasi keretä terrorisoimaan kapulakassaa. Oottelin vaan. Lopulta otti sen oman ja toi.

Onhan tuota parempiakin treenejä nähty kuin tämä tämänpäiväinen.