Viikonloppuna oli meidän kesälomamatka nro 1 Rovaniemelle. Hotelliyö, siskostapaaminen, toko-treenit ja äitienpäivä. Kaikki kätevästi samassa paketissa.

Kirsin kanssa reenattiin kisojen jälkeen kisakentällä. Jetta otti ohjattua ja ruutua. Merkillemenoissa possuili (eka tosin oli oma vika, kun en tajunnu sanoa pysäytyskäskyä, kun arvelin sen menevän suoraan itekseen merkin takana olleelle lelulle, mutta ei mennytkään, vaan olisi jatkanut suoraan keskikapulalle). Siinä sitten säädeltiin jonkin aikaa sitä merkkiä sekä sitä, että kun sanon jonkun suuntakäskyn, niin se pitää lähteä  just siihen suuntaan.

Ruutu taisi olla muuten ok, mutta merkiltä lähti kaartamaan niin reippaasti ruutuun (ruudun vieressä oli iso kasa kehänauhaa syltyssä), että olisi luultavasti ollut ulkona kehästä... Meni kuitenkin keskelle ruutua, jippii! En ottanu loppukävelyä. 

Tunnarissa Jetalla ei ollut mitään hajua mistään. Tuoskenteli kapuloita miten sattuu. Nuuski kyllä omaakin, mutta ei näyttänyt reagoivan siihen mitenkään. Kapulat olivat ihan tuoreita ja haisivat voimakkaasti puulta. Varmaan se oli uutta ja outoa Jetalle, pitäisi sellaisillaki ite joskus reenata. 

Yövyttiin Pohjanhovissa, jossa oli hiljaisen ajan vuoksi sikahyvä majoitustarjous. 

20130512_001436%20%28Kopio%29-normal.jpg
Oispa kätevä, jos kotonaki ois tämmönen samanlainen perusasennontreenauspeili ku hotellin käytävällä. 

IMG_5908%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_5923%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_5972%20%28Kopio%29-normal.jpg