Hallilla Maijan kanssa, jonkun verran kokouksessa olevat ihmiset myös liikuskelivat hallissa.

Merkkiä useampia toistoja eri suunnasta. Läppää herkästi merkkiä, mutta hakeutuu kuitenkin kivasti jo merkille.

Ohjattu vaikea vasen. Niimpä. Ei ikinä lähde eka kerralla vasemmalle. Nytkin pyörähti ensin oikealle merkiltä (väärin), mutta kun näytti, että se kaartuu voimakkaasti vasemmalle, annoin mennä. Meni kuitenkin ensin keskellepäin ja sitten oikeallepäin ja otin takaisin merkille ja hoin vasenvasenvasen, ja kun se tuijotti kapulaa jo kiinteästi, päästin noutamaan, vauhtipalkka.

Jäävät. Alkuverryttelyksi seisahtumisia, joista vain muutama meni istumiseksi. Järjestys S-M-I, asennot olivat hyviä! Ja myös seuraaminen ok, paitsi lopussa vino perusasento. Maahanmenossa menee tietenkin aina lonkalle, kun kierrän taakse.

Ruutu. Maija oli apupalkanheittäjä. Ok. Vaikkakin ensin näytti, että menee sivusta sisään, muttei mennytkään. Erikseen loppu. Tuli vinoon seuraamaan.

Paikkaistuiminen pari(kolme) minsaa. En mennyt piiloon, mutta touhuilin muuta hallissa, samaan aikaan tuli Maaru sisälle. Hyvin meni. Kehuin välissä.  Namikupille palkaksi. 

Kotona illalla tunnari. Laitoin palikat valmiiksi, rivi, 3 + oma, portaille. Namia syötellen päästin Jetan läheltä noutamaan. Oli oikein hyvä! Eikä palikkakaan tippunut tällä kertaa suusta. 

Huomenna taas pieni (yhden yön) lomareissu, Jetta jää Maijan luo. Hienoa, että Jetta saa mennä Maijan luo, me säästytään raahaamasta koiraa autossa hirmu helteessä ja Jetta saa viettää laatuaikaa Monty-bestiksensä kanssa :)