Hallilla yleisellä tokovuorolla, reeniseuraakin oli.

Seuraamista. Teemana käännös+seis, autoin namilla, että tuli varmasti suoraan.

Istumista, ensin liikkeestä lelun kanssa. Peilin edessä seuraamisesta. Ensimmäinen oli pakitus ja vinous vasemmalle. Kehuin, koska kuitenkin istui. Uudestaan autoin vähän namilla, suoraan ja hienosti istui.

Kaket oli vähän hoopoa, jätin taakse namipalkan ja otin etäisyyttä vajaat 10 metriä. Pakitti taakse vasemmalle niin paljon vaihtojen välissä, että meni ohi palkasta, vaikka se ei edes ollut ihan lähellä. Täytynee luopua tuosta takapalkasta. Jetta on kyllä pakittanut kakeissa koko ajan, ajattelin sen vähenevän, kun etäisyyttä tulee lisää, mutta saa nähdä, joutuuko aloittamaan koko homman alusta.

Ruutu. Eka lähetyksellä teki vain kierroksen ruudun edestä. Toisella meni jo ruutuun asti, mutta ei keskelle. Paikanhakua läheltä. Yksi läheyts vielä, hieno.

Tunnari oli tänään ihan hukkateillä. Avustaja vei kapulan piiloon, eikä Jetta tainnut nähdä vientiä. Etsi ympäri ämpäri eikä löytänyt. Sen sijaan löytyi jonkun jättämät lihapullat, jotka se ehti lotasta naamaansa. Menin lopulta niin lähelle, että Jetta melkein törmäsi kapulaan. Otettiin uudestaan niin, että varmasti Jetta näki viennin. Mutta se oli niin hämmennyksissään, ettei vaan voinut lähteä etsimään kapulaa. Muutaman rohkaisukäskyn jälkeen lähti kuitenkin etsimään, löysi helposti ja palautti hienosti.

Paikkamakuu 3 koiran rivissä, aika jotain 4 min kieppeillä. Joku koirista vingahti välillä, lienee ollut Jetta, mutta muuten rauhallista makoilua, jopa loppuperusasentoon nousi. Semmottis.