Eilen ei tehty yhtikäsmitään (ei jaksanu kaupunkishoppailupäivän jälkeen). Sai ruuanki ilmaiseksi. Vaikka toisaalta, ei kai se koirallekaan yksi vapaapäivä viikossa pahaa tee?

Treeniosuus raviradalla Maijan ja lauman kanssa. Päivä oli muuten ihanan aurinkoinen, ihan kesäinen!

Aloitettiin paikallaoloilla. Maaru makasi ja Jetta istui. Jetta ei edes lähteny mukaan, vaikka Maaru yritti pientä konserttoa siinä viritellä ;) Nätti istuminen.

Ruutu. Arvasin että on vaikea ja halusin helpottaa. Ensin merkki + lelu. Sitten Maija hetsasi lelulla ruudussa ja meni ruudun taakse seisomaan, että Jetta saisi juosta ruutuun lelulle. Mutta silti meni omituisesti kierrellen ja kaarellen ja merkkien välistä. Vielä lisäksi lennosta lähetys, Maija palkkasi ruudussa.

Ohjattu oikea. Päätin testata kokonaisena liikkeenä. No nyt se sitten lähti sinne VASEMMALLE. Ei elämä, että ensin sitä ei saa millään sinne vasemmalle, ja sitten kun pitäisi mennä helpolle oikealle, niin sitte se kääntyyki vasemmalle. Jouduin pysäyttämään muutamaan kertaan ja lopulta siirtymään ite vähän oikealle, ennen kuin onnistui. Hmh.

Kake-asentoja. Vasiten Maija meni seisomaan viereen, eli Jetta teki kaket Maijan sivulla. Oli kyllä ihmeissään ja yritti pitää koko ajan kontaktia Maijaan. Eipä mennyt vinoon ainakaan! Pakitti kylläkin. Lopuksi yritin ottaa vain yhden istumaannousun, josta olisi tullut palkka, mutta ei onnistunut. Nousi sata kertaa seisomaan, lopulta meni vinoon, tuli eteenpäin ja teki kaikkea muuta paitsi sitä, mitä toivoin.

Zeta-asennot, s-m-i, ok!

Seuraaminen oli vähän tiiviinsorttista.

Tunnari. Huono tänään (no milloin ei? ;) Oli taas lähdössä ihan jonnekin muualle kuin kapulojen suuntaan. Lisäksi koski kahteen viereiseen. Kapulat oli jääny moneksi päiväksi autoon, ja veikkaan, että sillä oli heti vaikeuksia haistelussa, kun kapulat haisivat voimakkaammin.

Yksi luoksetulon stoppi ja liikkeellelähtö.

Lisäksi mukavaa lenkkeilyä vaaramaisemassa ja yrityksiä löytää paikallinen maamerkki, joka kylläkin jäi löytymättä.