Tänään oli upea ilma ulkona. Teen nyt etätyötä kotoa käsin, joten pääsen käyttämään Jetan tarpeillaan ulkona pitkin päivää, mutta muuten ei auta kuin istua päivä sisällä ja ihailla ulkona paistavaa aurinkoa.

Ilta oli kuitenkin hieno, joten tänään ehdittiin tehdä vaikka mitä. Harjoiteltiin perusasentoon tuloa kokonaisuudessaan niin, että Jetta kiertää takana pitkän lenkin (takana ensin yksi nami) ja sitten toisella namilla vedän sivulle istumaan. No, ensiksi siinä kävi niin, että perusasento oli koko ajan vino (takapää ulos päin). Kas näin:

jekovin.jpg
Jetan perusasento, hieman vinohan se on?

Ensin ajattelin, että ei se haittaa, sehän on vasta pentu. Mutta sitten muutinkin mieleni, kun tulin ajattelleeksi, että se sai palkan väärästä asennosta. Niinpä kävin ensin Mitzun kanssa kunnon lenkin (tosi hieno auringonpaiste) ja kotiin palattuani päätettiin ottaa vielä uusi harjoitus. Namikäden paikkaa säätelemällä sain sitten Jetan mielestäni istumaan aika hyvään asentoon:

jeko.jpg
Jetan perusasento. Ikää 9 viikkoa.

Jotta pennun elämä ei olisi pelkkä työtä :-) Jetta kävi vielä virkistäytymismatkalla kaverin luona, missä sai vähän irrotella Ringo-sheltin kanssa. Sessa-rouva tyytyi seuraamaan arvokkaana etäämpää.

jeringo.jpg
Hauk! Tuosta kyllä maistuu poskikarvat makoisalle!

jeringo2.jpg
Lennokas Jetta.

ringo.jpg
Huh, tuo Jetta-pentu on muuten ihan kiva, mutta se puree ihan hirveästi...

sessa2.jpg
Minä kun en noiden penskojen touhuista välitä, tuumii Sessa.

jevauhti-1.jpg
Luoksetulon riemua :-)

jesuv.jpg
Ja sitten sai olla ihan vaan pentu :-)

jaa.jpg
Keväällä näkee myös hienoja luonnonilmiöitä.