No jaa, Jetta oli mukana, kun pidettiin alkeiskurssia ja pari juttua ehdin sillä ottaa, mutta tiedä häntä, oliko se oikeastaan edes treeni...

Leikin jälkeen aloitin seuruulla. Palkkailin namilla vähän taaksepäin. Tavallista seuruuta vain, paljon käännöksiä. Askeleita sivulle. Peruutusta vähän, se ei suju vielä kovin huipusti. Liikkeestä seisahtuminen takapalkalla, nappijuttu.

Hetkeksi paikkamakuuseen, kun selitin kiertoharjoituksen ideaa. Sitten näytin Jetalla kiertoja, luoksetulon pysäytyksen (hyvä), kapulan pitoa, jossa kiskoin taas kapulasta poispäin, että sain Jetan pitämään hyvin, kapulan nosto ja lopuksi pari kiertoa kapulan kanssa. Eka loppuun asti (tarvii avun loppuasentoon), toinen oli meininki palkata vauhdista, mutta Jetta ei enää millään mennyt törpölle asti. Kun näytin kädellä, sain kiertämään törpön. Vauhtipalkka. Niin ja meinasi äännellä kierroissa, mutta oli yllättävän hiljaa paikkamakuussa.

Aloin näyttää kaken ideaa silleen, että pidän pannasta Jettaa kiinni, kun se tekee i-m-i -vaihtoja, ettei pääse pakittamaan. Pari onnistunutta vaihtoa. Sitten kun aloin näyttää pidempää satsia (i-m-s) ihan vapaana, Jetta teki kaikki asennot ihan väärin. Makasi kun olisi pitänyt seisoa jne. Ja lisäksi vinkui. Homma poikki ja koira autoon ja sillä siisti. Niinno, kaitpa tuo pieni treeni kuitenkin oli sitten, mutta tuosta loppuhäsellyksestä jäi taas sellainen olo, että taitaisi ihan oikeasti olla paikallaan suunnitella jokainen treeni kunnolla!