Aivan ihanat syyskelit! Lämmintä lähes kaksikymmentä. Aurinkoista ja ruskan värejä jo puissa. Aamusta Maijan ja lauman kanssa pitkä lenkki. Iltapäivällä Pyryn ja Jetan kanssa Salmilompolossa retkellä. Ensin mietin, miten se onnistuu ihan kahdestaan, mutta eipä siinä mitään ongelmaa ollut :) Mutta asiaan! Alkuillasta teollisuusalueella Annikan kanssa minitreeni.

Seuraamista. Perusasentoa ja liikkeenohjaajahäiriötä. Edelleen Jetan pää pyörii jokaisen LO:n käskyn kohdalla. Miten tuotakin saisi vähennettyä? No liikurireenillä vissiin. Toinen teema, perusasennot, meni hyvin. Vain pari vinoa asentoa ja muut suoria. 

Kaket. Maasta istumaan hyvä, kävin palkkaamassa. Seisomaan nousi hyvin, mutta ennakoi seuraavan asennon. Uudestaan seisomaan, pysyi hyvin. Maahan ok. Kun nosi eka käskyllä maasta seisomaan, palasin ja palkkasin namilla.

Tunnari. Vieras kasa muutaman metrin päässä, Annika piilotti oman kauas kasan taakse ja näytti piilotuspaikan Jetalle selvästi. Jetta lähti liikkeenohjaajan käskystä, mutta ei nyt viitsitä olla pikkumaisia. Palkkasin, koska muuten etsintä ja palautus oli hieno.

Jetta tauolle Mollan hommien ajaksi, ja lopuksi vielä paikkamakuu. 8 minuuttia. Mulla soi piilossa puhelin ja pelkäsin, että se häiritsee Jettaa, mutta onneksi ei. Hyvin meni!


Pyry Salmilompolossa. Täältä sitä kävellä tepastellaan!


Tuleekohan Salmilompolosta kohta Pyrynkin lempipaikka? ;)


Jetta ainakin tykkää!