Olikohan tämän päivän treenissä mitään hyvää (paitsi keli)... On ollut tosi kuuma päivä, mutta onneksi illaksi alkoi tuuleskella, ei ollut liian kuuma eikä ötököitä.

Treenikaverin kanssa teollisuusalueella.

Ensin seuraamista. Se taisi olla melko ok. Jos perusasennosta ei tule namia, Jetta alkaa korjata itsekseen asentoa. Vissiin tullut palkattua liikaa ja kaavamaisesti perusasennoista.

Ruutu. Pitkältä matkalta. Eka yrityksellä meni sivusta sisään, saattoi ottaa häiriötä ruudun vieressä seisoneesta Annikasta. Kävin palkkaamassa namilla ruudussa seisomisesta. Uudella yrityksella kaarsi taas ruudun sivuun, mutta viime hetkellä kaarsi etumerkkien välistä sisäään. Palkka avustajalta.

Itku, menee hermot sen tunnarin kanssa. Otin ensin pitoa muutaman kerran. Ote oli vähän löysä, joten siitä jo olisi pitänyt arvata, ettei nouto onnistu. Kapula oli piilotettu. Etsi oikein hyvin ja sitkaasti ja löysi. Mutta kun se pureskeli palautuksessa, otin kapulan nyrpeästi vaan pois ja jätin homman siihen. Ilmeisesti pelkkää pitotreeniä luvassa ja kauan.

Lopuksi kaket. Ehkä kymmenisen metriä matkaa. Hyvää oli se, että teki kaikki vaihdot oikein nätisti eka käskyllä ja oikeat asennot (i-s-m-s-i-m). Taisi kuitenkin liikkua jonkin verran sivulle ja ehkä vähän taakse.

Paikkamakuuta vain pieni pätkä, kun molemmilla oli jo vähän kiirus.