Eilen ei tehty mitään toko-hommia. Illalla Annikan kanssa hallillla melkoisen remonttikaaoksen keskellä. Hallille laitetaan juuri eristyksiä ja sisäseiniä, ja talkoilemassakin on siellä käyty, mutta rakennusvehkeet tosiaan hieman haasteellisesti levällään.

Jetta aloitti metallinoudolla. Palkkasin namilla heiton ja käskytyksen jälkeen, ettei varasta. Hyvä nouto ja palautus. Loppuperusasento vino.

Hyppynouto. Ihan aavistuksen verran varasti. Otin uudestaan niin, että heitin kapulan, kävin sen jälkeen pienen lenkin muualla ja päästin sitten noutamaan. 

Ruutu. Ruutu oli remonttikaman keskellä. Juoksi ensin jonnekin epämääräiseen paikkaan, sitten kiersi yhden ison kasan, mutta pongasi sieltä ruudun ja juoksi sinne. Ei paha, että kuitenkin lopulta päätyi ruutuun. Yksi lähetys lähempää, ok.

Liikkeestä istuminen. Eka yrityksellä jäi seisomaan, taaaas. Toinen yritys ok.

Kaket, kymmenisen metriä, ilman liikkeenohjausta. Kaikki vaihdot hienosti eka käskyllä. Pakitteli ehkä mittansa verran.

Tunnari, hyvä - ehkä?! Vieras kasa hieman vasemmalla, parisen metriä omasta. Annika kävi piilottamassa kapulan hiekkaan. Jetta kerkesi mennä 2 kertaa maahan ennen homman alkua ja vinkaisikin pari kertaa. Lähti kuitenkin hyvin etsimään, meni oman kohdalle ja haisteli pitkään ja hartaasti seinää siinä kohdalla. Taisi siis saada hajun, muttei osannut paikantaa? Kuljeskeli siinä edestakaisin pari kertaa. Sitten huomasi muutaman vanhan kapulan ovensuussa ja kävi sieltä noukkimassa yhden. Tiputti sen kuitenkin, tuumasi vissiin, ettei ollut oikea. Palasi vielä oman kohdalle,  nuuski seinää, mutta sitten paikansikin hajun ja toi oman! Palkkasin jo matkalla, koska kuitenkin oli lopulta käyttänyt nenäänsä ja päätä! ;)