Iltasella mentiin taas hallille treenailemaan Jetan kanssa ja opeteltiin vähän uusia asioita. Tutustuttiin ensimmäistä kertaa hyppyyn. Laitoin pari lautaa vaan hyppyyn ja toiselle puolelle namikupin ja siitä "hyppy". Hyvin hyppäsi pikkukoira, mutta ei tajunnut palkan olevan kupissa. En ole tainnut reenata tuolla tavalla sitten aiemmin, että palkka on kupissa. Muutama toisto tuota. Kun kuuli palkkasanan, kääntyi minuun päin, niinpä menin perässä ja annoin namin. Kerran vielä sillä tavalla, että heitin lelun palkaksi yli. Ei ollut Jetalle vaikeaa tuo hyppääminen, ainakaan noissa korkeuksissa :)

Toisena uutena juttuna (koska aiemmin yritetty vain vähän), otettiin kohteen kiertoa. Hallilla oli sellainen iso keila, joka sopi tarkoitukseen oikein hyvin. Ensin namin kanssa muutama kierto, ja kun siitä vähän syntyi ideaa, sitten lelun heitto palkaksi kierrosta. Vauhtia oli :)

Otettiin myös hieman "vanhoja" juttuja. Kahteen kertaan lähetys ruutuun alustalle, hieman eri suunnista. Alustan läppäämisestä palkaksi lelun heitto ja revitys ruudussa. Tällä kertaa ei ollut kulmamerkeistä ollenkaan kiinnostunut, hieno homma!

Seuraamista pieni pätkä namien kanssa siten, että nostin namikättä välillä ylöspäin, ettei saanut olla kädessä koko ajan kiinni. Muutama käännös vasemmalle. Palkka kuitenkin vielä muutaman askeleen välein ja seuruun lopuksi lelurevitys. Pienet seisahtumisleikit lelun kanssa, ja tarjosi istumista vain kerran. Muut seisomisia, vaikkakin hieman kyykyssä olevia. Tästä se lähtee! :) Lopuksi vielä vauhtiluoksetulo, niin että sai syöksyä heitetyn narupallon perään.

Keräsin kamat pois, ja kun hallissa on nyt hienot uudet kontaktiesteet, niin kokeilin, miten Jetta suhtautuu niihin. Kiipesi namilla houkutellen A:n ja puomin kuin olisi tenhyt sitä aina. Hieno rohkea pieni Jetta :)