Jetan kanssa hallilla yhden toisen koirakon kanssa.

Virittelyn jälkeen seuraamista. Nyt teemana motivaatio ja tiheä palkkaus, edellisen kestotreenin vastapainona. Välillä palkkailin pelkistä liikkeellelähdöistä, välillä vähän pitempää pätkää. Piti välillä huomauttaa Jettaa, kun se alkoi kummallisesti vilkuilla ja haahuilla. Ensin palkkasin lelulla, mutta sitten siirryin namipalkan käyttöön ja namilla tuli paljon tarkempaa seuruuta ja paremmat perusasennot. Lopuksi muutamia askeleita, hyvin namin kanssa.

Patukan kanssa liikkumisesta seisomisia, maahanmenoja ja istumisia. Nämä taas menevät paremmin (ei virheasentoja) patukan kuin namin kanssa. Jännä juttu.

Liikkeestä maahanmeno, palkkasin lelulla heti maahanmenon jälkeen, koska meni niin hienosti, eikä jäänytkään seisomaan, niin kuin epäilin ;)

Kiertojen kanssa luoksetulon loppuasentoa, patukkaan. Yksi luoksetulon pysäytys, ensin suullinen käsky, sitten lelunheitto. Välillä pelkästä kierrosta palkkaa ja kierrosta alkoi tulla kierroksia, niin että  kohta villi Jetta juoksenteli ympäri kenttää (ja merkkejä) häntä pystyssä vailla järjen hiventäkään.

Liikkeestä seisahtuminen, takapalkalla. Itse seisahtuminen oli hyvä, mutta kun kävelin taakse, tassut eivät pysyneet paikalla. Kun olisi pitänyt jatkaa seisomista ja odottamista, homma meni ihan häneksi, Jetta alkoi liikkua ja loupulta tarjota villisti kaikkea mahdollista. Täytyi ottaa homma alusta alkaen uudestaan ja sitten se jopa onnistuikin.

Yksi nouto kokonaan (ilman sivullesiirtymistä), se oli kyllä hieno, taisi tulla aika suoraankin. Palkaksi vauhtinouto.

Kakeja, pääasiassa i-m-i vaihtoja, palkkasin silloin kuin ei peruuttanut. Kokeeksi joukkoon seisominen, toimii sekin.

Hyppyä. Palkkausta hypystä + istumisesta. Palkkausta takaisin päin hyppäämisestä. Harjoiteltiin myös takaisinpäin hyppyä vinoista suunnista.

Ruutu meni tänään huonosti. Eka lähteyksellä ei mennyt ruutuun asti edes, vaan palasi sivulle. Toisella lähetyksellä meni ruutuun, muttei alustalle. Sitten tajusin käydä katsomassa, että alusta oli peittynyt hiekkaan sen aiempien kiertoseikkailujen aikana. Läheltä vielä paikanhakuja erikseen.

Lopuksi tämän treenin paras ja yllättävin osuus. 7 minuutin paikallaolo, jossa alussa muutama vieno piippaus, mutta muuten tyystin hiljaa. HUIPPUA! Tosin häiriönä vain yksi koira, mutta onhan sekin jotain, mistä aloittaa :)