Maijan kanssa hallilla aamupäivästä. Samaan aikaan Monty treenasi agilityä. Mie aattelin, että se ois aika hyvä häiriö, kun bestis aksaa vieressä. No olihan se.

Zeta, I-S-M. Meni hyvin, palkkasin asennoista, mutta Monty ei tuolloin vielä reenannukaan.

Tunnari. Vein ite. Nyt Monty reenasi, ja Jetta karkasi ainakin kaksi kertaa istumisesta, jossa oli odottamassa kapuloiden vientiä. Kippasin laatikosta kasan lattialle ja vein oman sekaan. Jetta meni hyvin kapuloille, potkaisi omaa ja ajattelin, ettei varmaan löydä sitä, mutta löysikin ihan hyvin. Palautus normi.

Paikkaistuminen. Monty reenas. Jetta nousi ylös ainaki kaks tai kolme kertaa. Mutta palautin sitkeästi paikalle ja loppuajan pysyi, kävin välissä palkkaamassa. Jonku verran äänteli kattoessaan agia, mutta se ei minua yllättänyt. Hyvä että peppu lopulta pysyi maassa. Ai niin! Meni kerran maihin myös! Että siitäkin on nyt tullut ihan tapa. Vaikka olin ihan vieressä vahtimassa. 

Seurautin vielä lopuksi ihan vieressä, kun Monty teki agia, ja vaikeaahan se oli ja vähän piippailua tuli, mutta oon tyytyväinen, että teki kuitenkin. 

20130523_120545-normal.jpg
Kaverukset reenien jälkeen. Lämpösä oli ilmastoidussa hallissakin.