Tänään Jetalle vain yksi tunnari, kun päivä meni kaupungissa. Ostimme uuden sängyn, ja se on iiiiihana. Haetaan kotiin huomenna, en malta oottaa, että pääsen testaamaan! Tosin en tiedä milloin se tapahtuu, sillä en edelleenkään nuku makuuhuoneessa, vaan koirahuoneen lattialla (Pyryn uniongelmien vuoksi).

Mutta asiaan! Tunnari tänään hallilla kehätreenin yhteydessä. Rakennettiin siis reeniä varten oikein kehä. Tunnari oli vika liike. Kehänauhan toisella puolella oli agi-treeni menossa, joten voi arvata, että Jetalla oli ylisuuria vaikeuksia keskittyä tunnariin. Vinku jo odottaessa. Meni ensin ohi kapuloista, palasi sitten ympyrälle. Maisteli suu auki kahta viereistä väärää, muttei kuitenkaan nostellut tai tuonut väärää. Lopulta toi oikean. Korjasin luovutusasennon. Eka käskyllä ei lähtenyt sivulle, pienellä vartaloavulla kylläkin. Olin ihan kahden vaiheilla, olisiko pitänyt ottaa uudestaan. Jetta oli kuitenkin sen verran kiihtynyt agi-häiriöstä, että en uskaltanut ottaa uusintaa, sillä pelkäsin, että olisi mennyt vain huonompaan suuntaan.

Teemana asenne, eli vähästä työstä paljon hyvää palkkaa.

Koko homma alkoi kahden koiran paikkamakuulla. Jetta oli yllättävän rauhallinen, vaikka kaveri vinguskeli. Lonkka oli hyvin lievä. Nelisen minsaa. Sivulle ok.

Seuraaminen ja kaikki muutkin liikkeet tänään liikkeenohjauksella. Eka seuruusuoralla Jetta yhtäkkiä syöksyi eteenpäin pari metriä, oli kenties karkaamaisillaan agi-kentälle. Huomautin tosi äkäisesti, joten loppuseuruu ihan asiallista. Ei kovin pitkästi, sitten lelupalkka.

Liikkeestä istuminen. Ok. Palkka heti istumisen jälkeen.

Luoksetulo. Jättö (kuulemma huono). Pyörittelin päätä ja oli levoton. Huijaisin vähän, tein luoksetulo-pysäytys-virittelyn, mutta palkkasinkin vauhtipalkalla heti kun oli lähtenyt laukalla tulemaan kohti.

Ruutu. Eka yritys plörinäksi. Kaarsi kauas oikealle, hyppyä kohti. Meni sivusta (vai takaa) ruutuun, eikä ollut kokonaan sisällä. Taisi mennä ensin ihan merkin taakse, siitä merkin eteen. En puhunut mitään, niin korjasi keskelle alustalle. Kävin palkkaamassa namilla ja pieni lelupalkka. Uusi lähetys. Nyt hyvä! Vapautus seisahtumisesta. 

Metallinouto. Nami odottamisesta. Vauhtipalkka heti kapulan nostosta.

Hyppynouto. Nami odottamisesta. Vauhtipalkka heti, kun olin varma, että hyppää takaisin päin kapulan kanssa.

Kaket. Yritin olla tosi napakka sekä käskyjen että käsimerkkien kanssa ja tuntui kuta kuinkin toimivan. Ainakin siinä määrin, että teki kaikki vaihdot eka käskyllä. Seisomaan nousut vinoja vasemmalle, mutta tuo on nyt tuollainen tyyppivika, joka pitäisi korjata. Maasta istumaan nousussa pakitti. Ei kuitenkaan ihan pahimmasta päästä nämä kaket.

Lopuksi enää se tunsku.

Hyvä ottaa tuota kehätreeniäkin välissä ja hyvä että oli agi-häiriötä. Selvästi nauhat ja ympärillä olevat kamat häiritsivät jonkin verran. Wanted: vieras liikkuri ja vieraat (kiltit) paikkamakuukaverit!!!