Ohimennen hallilla tänään, sattui yhtä aikaa paikalle toinenkin reenaamaan.

Ruutu. Merkille ensin (palkkasinkohan merkistä erikseen, kyllä kai, en muista enää). Ruutuunlähetys vasemmalle. Juoksi hyvin ruutuun, Sami palkkasi lelulla. Loppuosa erikseen.

Ohjattu, oikea. Jätin merkille, kun vein kapulat, ja Jetta tuijotti ja oli kääntyneenä koko ajan vasemmalle. Pyörähti merkiltä väärään suuntaan (vasemmalle), olisi varmaan mennyt keskelle, jos siellä olisi ollut kapula (eikä kivi). Koska kääntyi merkin jälkeen heti oikealle, annoin mennä, kun pelkäsin, kärsiikö motivaatio, jos pysäytän ja otan uusiksi. Nostosta palkka. 

Luoksetulon seis ja maahan kiertojen kautta. Ihan ok:t. Pitkä suora luoksetulo. Tuli kovaa. Kaarsi, joten ohjasin vähän käsillä, että tulee keskelle. Heti istumisesta palkka.

Paikkaistuminen, n. 3 minuuttia. Toinen koira lähetettiin ruutuun ihan Jetan vierestä, mutta Jetta pysyi ja oli hiljaa, vaikkakin tuijotti toista koiraa ja ruutua. Täytynee olla ylpeä moisesta häiriönkestosta.  

Illalla kotiportailla tunnari, Sami vei. Nyt 4 + oma. Uudella käskyllä vapautin eteisestä n. 4 metrin päästä, mutta pysäytin vielä ennen kapuloita ja annoin pari raksua, että rauhottuu. Haisteli hyvin ja nosti varmasti. Päivän ruoka palkaksi.