Alkuillasta hallilla Pyryn, Annikan ja perheen kanssa. Satumainen onni treeneissä jatkuu edelleen :o Tämä tietää niin huonoa ylihuomisen kisaa ajatellen! Olisi nyt pitänyt pari kunnon mokaa sentään tulla, niin kuin viimeiseen treeniin kuuluukin :D Ei tosin koske tunnaria, koska sitä Jetta ei vielä osaa. Pitäisköhän huomenna vielä treenata jotain? Heh, ei nyt sentään, huomenna Jetta lepää ;)

Aloitin seuruun askelilla, kun niitä ei ole otettu pitkään aikaan. Paitsi oli pakko ottaa alkuun pieni lämmittelyseuruu, koska Jetta oli kuin lentoon lähdössä. Hyvät askeleet ja käännökset. Jopa peruutus!

Liikkeestä istuminen. Ei ongelmaa. Ongelma vain mulla,  pitäisikö kisoissa kääntyä katsomaan, istuuko vai ei. Jos ei, haluan komentaa sen istumaan, mutta jos istui jokatapauksessa, ylimääräinen kääntyily voi aiheuttaa turhaa häiriötä. 

Ruutu. Hienosti suoraan ruudun keskelle, palkkasin siihen.

Hyppynouto. Verryttelynä kutsuhyppy, sitten koko homma. No problem, lelupalkka, ilman sivulletuloa.

Tunnari. Vieraat verkon alla, oma päällä. Eka yritys meni pieleen. Jetta jäi seisomaan kasan viereen ja oli ihan sen näköinen, ettei se millään tiedä, mitä  pitäisi tehdä. Toistin käskyn muutaman kerran, ja sitten toi oman. Otetiin uudestaan, oma eri paikassa. Nyt meni suoraan verkolle ja joko haisteli tai sitten kokeili (?), minkä saa irti ja toi sen.

Kaket. I-S-M-S-I-M ja ilman mitään ongelmaa?? Huh huh.

Lopuksi paikkamakuu. Jotain 5 minsaa. Hyvä loppuperusasento, vaikka mulla oli Pyry sylissä.Me ollaan niin samiksii!
Pyryn tsempit Jetan viimeistelykisatreeniin ;)

Video: Pyry opettelee kävelemään.