Niin meni onnellisesti joulu ja vuodenvaihde. Joulun aika meni enimmäkseen muuttohommissa, mutta saatiin sentään sen verran laatikoita raivattua pois, että olohuoneeseen voitiin laittaa kuusi, jota Jetta ei kaikkien yllätykseksi edes kaatanut :) Vuodenvaihde vietettiin tiukasti sisällä verhot kiinni ja radiot ja tv:t auki, kun Mitzu pelkää kovasti raketteja. Etukäteen itsekin pelkäsin, tarttuuko pelko Jettaankin, mutta vaikka Mitzu ahdistui ja läähätti ja tärisi paukkuajan sohvan nurkassa, Jetta järsi rauhassa luuta eikä välittänyt paukuista tai panikoivasta Mitzusta mitään. Onneksi :)

Vuodenvaihteen tienoilla oli kovat pakkaset, pakkasmittari näytti usemman päivän lähes -30 pakkasta, sitten lauhtui välillä päiväksi ja taas kiristyi uudestaan -30:een. Tuolla kelillä koirillakin oli jo vähän kylmä ja itsellä paleli naamaa, mutta lenkkeiltiin silti tunnollisesti kunnon lenkit. Treenit ovat nyt jääneet vähälle. Jetta ottaa noudon pitoa edelleen joka päivä ja on edennyt hyvin. Jetta nostaa kapulan itse jo muutaman metrin päässä minusta ja tuo sen nätisti eteen. Välillä kun matkaa on enemmän, Jetta tupaa heittämään kapulan takahampaisiin, mutta korjaa sen nätisti, kun huomautan. Sitten kun tuota korjausta ei enää tarvitse, pannaan nouto hetkeksi tauolle ja palataan sitten vauhtinoutoon ja toivotaan, että nämä kaksi asiaa yhdistyvät pikkukoiran päässä :)

Tuli luvattua myös kerholle, että pidän 8 kerran tokon alkeiskurssin. Se alkaa keskiviikkona tällä viikolla ja pidetään kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Olen kyllä maailman surkein ihminen opettamaan ketään tai mitään, mutta toivottavasti siitä jotakin tulee.

Lauantaina olin Mia Skogsterin tottiskoulutuksessa kuunteluoppilaana sekä teorialuennolla, muistiinpanojakin sieltä olisi, kun saisi kirjoitettua koneelle, niin voisin laittaa tänne blogiin. Mieleinkiintoinen koulutus, oikeastaan alkoi harmittaa, etten ollut ilmoittanut Jettaa mukaan koulutukseen! :)

Jetta täyttää tänää 11 kk. Sehän on ihan kohta vuoden ikäinen! :) Pikku pupsi, ei kai se niin vanha vielä voi olla?! :)

 
Jetta 11 kuukautta.


Aurinko näkyy taas kaamoksen jälkeen :) Mitzu auringonpaisteessa.


Me oltiin niin kilttejä, että saatiin näin paljon lahjoja!


Hiihtäjä tulee, anna nami! :)


Pakkasessa tassuja palelee, mutta kun juoksee oikein kovaa, ei hätää :)


Pakkasta -29 astetta.