Ekaksi posskoiraosasto. Koko päivä meni tänään kaupungissa ja kun tultiin takaisin mukana mm. pussillinen reenimakkaraksi meinattua makkaraa, Mitzu varasti pussin, repi palasiksi ja söi muovikuorineen puoli kiloa makkaraa. Oli tarkoitus ottaa se reeniin mukaan, mutta kuka semmosta possua nyt ottaisi!

Olo oli sen verran naatti, että ajattelin, etten ota mitään Jetankaan kans, etten pilaa sitäkin, mutta kävin kuitenkin reenikaverin kanssa koulun pihalla. Vähän otettiin seuruuta ja seurautin myös rapakon läpi ja kaverin ympäri, testasin vähän häiriötä. Hyvin toimi.

Liikkeestä seisominen otettiin tänään koko liikkeenä liikkeenohjauksen kera. Eka ei tullut ihan loppuun asti, kun reenikaveri vahingossa naksautti hyvästä seisomisesta, mutta kannatti ottaa uudestaan. Ihan täydellinen liikkeestä seisominen! Seurasi hyvin ja nätisti, seisahtui kuin seinään, odotti hyvin paikallaan kun kävin kauempana ja oli rauhassa palkkaamiseen asti. JEEPÄ JEE!

Lopuksi paikkamakuu. Noin minuutti. Hyvä, ei ääntelyä! Vapautti itsensä reenikaverin käskystä, mutta korjattuna pysyi paikalla. Ei hullummin, lopulta.