Päivällä reenikaverin kanssa teollisuusalueella. Ihmettelin, kun Jetta oli koko treenin ajan hirmu vaisun ja löysän oloinen. Sitten tulin ajatelleeksi, että ehkä pari tuntia aiemmin tehty pyörälenkki, jolla Jetta juoksi täyttä vauhtia, oli saattanut hieman väsyttää koiraa...

Aloitin luoksetulolla. Se on nyt jotenkin vähän jumissa. Kierron kautta stoppi toimii jo tosi hyvin, mutta luoksetulomaisesti seisahtuminen on tosi hidas. Miten ihmeessä kiertostopin saa esille myös luoksetulossa... Pitäisi keksiä jotakin kivaa luoksetulon treenaamieseen nyt, ettei siitä tule aivan inhokkiliikettä. Lisäksi se eteenistuminen on edelleen tosi häilyvä sekä luoksetulossa, että noudoissa. Tulee kyllä yleensä ihan suoraan, mutta jomman kumman jalan eteen, ei keskelle.

Ruutu. Ihan asiallinen kai, kun ei jäänyt mitään erityistä mieleen.

Metallinouto. Löysin sen ison metallikapulan varastosta, ja samalla löytyi laatikollinen leluja :) Päivän teeman mukaisesti, noutokin oli melko löysä, pitäisikö sanoa innoton... Laukkasi kuitenkin, joten kelvatkoon.

Kaket. Pari ekaa vaihtoa hyvät (i-s-m), kävin palkkaamassa namilla joka vaihdon jälkeen. Sitten maasta seisomaan alkoivat ongelmat (kuten yleensä). Nousi vasta toisella käskyllä, pakitti, ennako istumisen ja silleen.

Tunnarissa tänään vain yhden piilotus, mutta se olikin tosi piilossa. Pienen kiertelyn jäkeen toi. 

Lopuksi paikkamakuu kahden koiran rivissä. Ihan hiljaa. Kovan tuulen vuoksi ötökätkään eivät kiusanneet. Paikkamakuun lopuksi Jetta kellahti kyljelleen. Annoin sen pötkötellä siinä jonkun aikaa, kun kerran oli niin rauhassa. Niin, ja istumassa on ihan mahdoton pysyä ja oottaa maahanmenokäskyä.

Kävin tänään itse ratsastamassa. Oli kivaa vaihteeksi :) Huomenna on treenivapaa, tuntuu tulevan tosi tarpeeseen :)