Tänään Jetta täytti kolme kuukautta. Aika menee kyllä kauhean nopeasti, kun tuntuu, että vastahan se palleroinen muutti meille :)

Käytiin aamulla koirapuistossa ulkoilemassa (= aidattu alue, jossa en ole koskaan muita koiria nähnyt) ja ehkä näin 3-kuukautismerkkipäivän kunniaksi Mitzu päätti hieman sietää tuota riiviötä, sillä periaatteella, että olet pentu ihan ok, jos pysyt kosketusetäisyyden ulkopuolella :)

Päätin kokeilla Jetan kanssa uudestaan makkararuutua, mutta se meni kyllä aivan pieleen. Tallasin ruudun ja ripottelin siihen Jetan aamuruuan (turvotettua kuivamuonaa). No ensinnäkin, siihen tuli muurahaisia alta aikayksikön, en tajunnut, että oli niin "muurahainen" paikka. Sen lisäksi tänään puhalsi melkein myrskytuuli, mikä tuskin helpotti asiaa. Sitten minulla ei ollut vielä hihnaa. Siis vein Jetan ruudun reunalle, se alkoi heti haistella (hyvä osuus!) haisteli vähän aikaa, poimi muutaman namin ja lähti lätkimään. Palasi ruutuun vielä uudestaan, mutta sai namin mukana suuhun muurahaisen ja pennun kiinnostus hommaan loppui siihen. Tästä opimme sen, että valitsen seuraavalla kerralla paremman paikan, paremman sään, paremman namin ja otan hihnan mukaan.

Illalla tehtiin Jetan kanssa vielä sivulletuloja, kontaktia sivulla ollessa (palkka pitää tulla nyt tosi tiheään, ei malta olla kauan sivulla paikallaan) ja pätkä namiseuruuta. Oli nälkäinen ja ahneella päällä, joten nuo menivät hyvin. Illalla otettiin vielä yksi metallikapulan "nouto", palautti heti minulle ja sai palkaksi kiskomisleikin narulla. Siinäpä sitä sitten olikin ohjelmaa yhdelle päivälle.

je3kk.jpg
Jetta 3 kk. Onko se niin ihmekään, että sitä luullaan jackrusselinterrieriksi? ;)

je3km.jpg
No okei... Tän kerran siedän pentua näin lähellä... Tuumaa Mitzu.

je3kmi.jpg
Mutta tämä ei sitten toistu! :)