Käytiin eilen Rovaniemellä tokon kimppareeneissä, ja siellä tapahtui kaikkea käsittämätöntä Mitzun kanssa. Otin aluksi pienen seuruun, joka oli ihan ok. Sitten idari liikkeenohjaajan kanssa. Mitzu kääntyi seisomisessa ympäri ja otti muutaman askeleen minua kohti, kun olin palaamassa sivulle ja sellaista ei ole kyllä sattunut "ikinä" :-o Ennakoi myös istumista ja maahanmenoa liikkeenohjaajan käskystä. Luoksetulossa sitten lähti jo tulemaan liikkeenohjaajan käskystä ja hytkyi käskyistä myös seisomisen ja maahanmenon jälkeen. Hyppynoudossa kiersi esteen takaisin tullessa ainakin 3 kertaa peräkkäin... Olin ajatellut ottavani myös kaket, mutta unohdin ottaa... Ehkä se oli vain hyvä, varmaan Mitzu olis siinäkin tullut metrin eteenpäin tai jotain. Paikkaistuminen oli ok, joskin asento vähintään lysy. Tunnari sitten taas yllättäen onnistui hienosti :D Päivä oli helteinen ja Mitzu ilmeisesti väsynyt, mutta kaikkea kerrassaan niin kummallista tapahtui, että tuollaista toko-treeniä en muista hiljattain olleen. Toivottavasti tämä oli vain jokin väliaikainen taantuma. Tai no sitä tunnarin onnistumista en tietenkään pane pahakseni :)

Jettakin pääsi kentälle reenaamaan. Iloinen juttu oli se, että ei juuri ottanut häiriötä muista koirista. Otettiin yhden askeleen seuruita namilla, pieni namiseuruu, jossa kylläkin lähti lätkimään sivulta pois pari kertaa. Luoksetulo lelun kanssa oli hyvä. Metallinouto oli myös hyvä ja vaihto jopa kapulan leluun ;) Merkin taakse laitoin lelun ja kun lähetin merkille, kaattoi merkin mennessään. Vauhti oli kyllä melkoinen. Nyt kun muistelen, Jetta on tainnut kaataa merkin jo vaikka miten monella reenikerralla, joten tuohon pitäisi keksiä nyt jokin parempi lähestymistapa. Lopuksi otettiin vielä tunnari. Peittelin kapulan hyvin heinikkoon, ja päästin Jetan etsimään. Löysi, ja palautti hienosti! Hyvä Jetta, palkaksi vielä kunnon leluleikit.

Yksi poskihammas oli taas irronnut, ja suusta tuli vähän verta. Jetta ei näyttänyt olevan millänsäkään, mutta kaitpa sitä voisi olla vähän varovainen lelujen kanssa, ettei tule mitään epämiellyttäviä kokemuksia. Kaikki kulmahampaat istuvat tiukassa kuin tatit, tosin alakulmurit ovat molemmat poikki. Jospa ne kohta vaihtuisivat.