Ei jotenki luista nyt nämä treenihommat. Ei jaksais eikä kiinnostais. Ärsyttää, ettei saatu vieläkään sitä voi-ykköstä ja se latistaa treenimotivaatiota.

Eilen yleisellä toko-vuorolla, jossa tosin oli minun lisäksi vain yksi muu, otin pelkän paikkamakuun. Vajaan 10 minsaa, ihan ok, lopussa vähän vinkasi.

Tänään lähdin aamulla asiasta tehen tokoilemaan. Tauko oli ainakin Jetan motivaatiolle tehnyt tosi hyvää. Se teki liikkeitä kuin raivopää ;) Todella kovalla vauhdilla, mutta myös ajatuksella.

Ruutuun meni kerran sisään sivusta ja kaken alussa tartti toisen istumiskäskyn, mutta kaikki muu meni kyllä hyvin.

Otin oikeastaan tunnaria lukuun ottamatta kaikki liikkeet, joskaan en kokonaisina. Asiallista seuruuta, ok ruutu, hyvä luoksetulon seis ja vauhtiluoksetulo. Liikkeestä istuminen ok. Noudot ihan normaalit. Ei varastanut, mutta ei ollut kyllä liikkeenohjaustakaan. Kakessa siis vasta toisella käskyllä istumaan. Vauhtia oli hurjasti ja kun vielä löytyi uusi lelu mukaan, niin kylläpäs sitä intoa riittikin.

Pääsi se Jetta agiakin treenaamaan Maijan kanssa. Ja opetteli ainaki keinua aika tehokkaasti.

Piti vielä palata hallille kolmen naisen siivoustalkoisiin :o Piti raahata mattoasennusten tieltä hirveät määrät pöytiä, penkkejä, agi-esteet ja kaikkea rojua hallin nurkkaan. Olisi siinä auttavat kädet kelvanneet. Aika raato olo moisen urakan jälkeen.

Niin ja tunnarin opiskelu alkaa eri systeemillä, heti kun saan itseni ja ajatukseni tarpeeksi kasattua.