Eilen illalla reenikaverin kanssa hallilla. Sanottakoon, että jouduin antamaan tiukahkon kurinpalautuksen Jetalle koskien sisällä äänteyä (vauva huutaa = Jetta huutaa), jonka seurauksena Jetta meinasi näykätä minua kädestä, mistä seurasi tietenkin lisää "keskustelua". Reeneissä Jetta olikin sitten niin kiltti, että... Pitäis vissiin kurittaa koiraansa useammin, kun sillä kerta on noin positiivinen vaikutus (no ei nyt sentään).

Ootellessa harjoittelimme ulkona kohteen kiertoa puun ympäri, äkkiä Jetta hoksasi, kun vain malttoi. Sivulletuloja, jotka muutaman huonon kerran jälkeen alkoivat mennä tosi hyvin sekä seisahtumisia, joiden jälkeen ei yhtään peruuttamista. Hyvä Jetta!

Hallissa sitten hyppyä pitkästä aikaa. Kerran kiersi hypyn mennessään (pallon luo), sitten tehtiin niin, että reenikaveri piteli palloa ja nyt meni hypyt hyvin. Otettiin myös toiseen suuntaan. Hyvin meni.

Maahanmenoja ja seisahtumisia, joista reenikaveri naksutteli. Seisahtumiset tällä kertaa tosi hyviä, ei yhtään peruutusta. Pallopalkalla, viimisestä takapalkka. Hyviä! Maahanmenoja myös. Välillä jää kyynärpäät ylös tai välillä, Jetta on ihan, että häh, mikä maahan? Mutta pääsääntöisesti hyviä!

Lopetettiin seuruuhommaan. Nyt olivat sivulletulot hyviä! Apunaksuttaja on kullan arvoinen, niin ei tarvi itse kurkkia! Pari asentoa luulin olevan liian edessä, mutta ne olivatkin hyviä. Seuruu meni tänään myös kelvollisesti, yhdessä yrityksessä erkani ja vinoutui liikaa, mutta muut hyviä. Matkat tosin edelleen vaatimattomia.

Eilen oli aivan liian kuuma, +26. Niinpä lähdimme koko perheen voimin vähän vilvoittelemaan metsäretkelle. Jetta oli poistunut kuvanottohetkellä jo uimaan :)

slompolo.jpg