Eilen reenailtiin Jetan kanssa kahdestaan koulun pihalla niin, että Mitzu jäi kotiin. Voi että millaista hermolepoa se olikaan, kun Mitzu ei ollut autossa louskuttamassa. Jettakin pystyi keskittymään ihan eri tavalla! Täytyisi tehdä useammin niin, että ottaa reeneihin mukaan vain yhden koiran kerrallaan. Vaikka täytyyhän niitä häiriöitäkin treenata, mutta ei kuitenkaan, ennen kuin itse liike sujuu jotenkin.

Koska Jetta oli siis hirmu tarkkaavainen jo silloin, kun otin sen autosta, aloitettiin tarkkuusjutuilla. Perusasentoja, namin avulla muutaman askeleen seuraamisia, käännöksiä paikalla oikeaan ja vasempaan. Sitten namiseuruuta pätkä (takapää tuppaa kääntymään ulos) ja lopuksi vielä muutaman askeleen seuruita naminpalkalla, ilman että nami oli näkösällä. Jetta meni tosi hienosti! Taisi onnistua jopa neljän askeleen seuruu, mikä tähän asti ei ole kyllä tahtonut onnistua. Ei olisi arvannut, että Mitzun pois jättämisellä olisi noin ratkaiseva merkitys.

Otettiin istu-seiso kakevaihtoja. Istumaan menee jo ilman namiohjausta, mutta seisomaan tarvitsee edelleen kädellä ohjaamista. Ja kun haluaisin palkata peräkkäin muutamasta istumisesta, palkkausvaiheessa pomppaa jo pystyyn (koska nami lähenee nenää samalla tavalla kuin seisomaan ohjatessa).

Tunnarin piilotusta otettiin ja noutoa, noudossa otti kapulan nätisti, ei murissut. Lopuksi vielä seisahtumisleikkiä, jossa se kyllä jää hassusti kyykkyyn. Katsotaas nyt, mitä siitä tulee. Oikein iloinen mieli oli tuon reenin jälkeen.

Nyt startataankin tästä sitten pienelle viikonloppumatkalle, josta myöhemmin lisää :)