Tänään ei mitään oikeata treeniä, mutta jotain pientä pitkin päivää.

Pihalla leluleikin välissä kaket. S-I-M-I-S-M ja kerrankin ilman yhtään jumitusta tai väärää asentoa! Ite kylläkin istuskelin penkillä ja etäisyyttä taisi olla parisen metriä.

Lähipihalla Pyry-lenkin yhteydessä idarintapainen. SIM. Seisahtui kyllä ensin, mutta hetken mietittyään päätti mennä maahan. Voi ei, milloin nuo asennot oikein saa kuntoon, jos koskaan. Taas onnistui kyllä vapaasta liikkeestä seisomiset. Sanoin vähän painottomamman käskyn, niin seisahtui. Lieneekö käsky vaikuttanut vai useaan kertaan hinkkaaminen. Istuminen ja maahanmeno ok. Namipalkka joka asennosta. 

Iltalenkin jälkeen ohjattu, oikea. En enää muistanut, kumman suunnan otin viimeksi, enkä löytänyt kiveä keskelle, joten joku törppö siinä vaan. Jokohan sitä kohta uskaltaisi kokeilla laittaa kapulan keskellekin. Merkillemenossa eka läppäs merkkiä, mutta heitin silti lelupalkan. Otin lähempää namilla ohjaten, niin ei päässy läppäämään. Oikean nouto sujui hyvin ja vauhti kova. Luovutuksesta palkka.

Viimeiseksi vielä tunnari. Vein kakki ite, rivi, portailla, mutta vähän eri paikassa ja olin pysäyttämässä (+ nami) ennen kapuloita. Nyt kun kapulat olivat hajuttoimia, oli suorastaan helpon tuntuinen. Oma oli toinen vasemmalta ja kun aloitti samasta reunasta, osui heti oman kohdalle ja nappasi sen varmasti. Palkaksi päivä ruoka ja vielä pieni hirviekstra.  

Samin setältä löytyi varastosta juuri Pyryn kokoinen pyörä, ja ihan kuin uusi! :)


Pyörämies esittelee ylpeänä uutta ajokkiaan.