Jetan kanssa olikin jäänyt pari päivää väliin reeneissä, lauantaina ammuttiin ja sunnuntaina lenkkeiltiin perusteellisesti :) Tänään lähipihalla reeniä. Intoa oli paljon ja malttiakin yllättävän hyvin.

Aloitus eteenistumisilla. Ensin läheltä, ihan hyviä... paitsi olen antanut Jetan tulla ihan jalkojeni väliin kuono reeniliivin alle. Ja nyt kun huomasin, että se ei olekaan ihan niin kuin homman pitäisi olla, laitoin jalkoja yhteen, niin olipas se Jetta hämmentynyt, mihin tässä nyt tullaan? Lähietäisyydeltä useita toistoja. Yksi yritys pidemmältä, ilman apuja tuli vinoon. Viimeinen toisto n. 15 metristä, mutta otin varmuuden vuoksi taka-askeleen, jolloin hyvä asento, pallopalkka. Kaitpa tuosta apuaskeleesta pitäisi päästä eroon, ettei sekin jää päälle iäisyyksiksi.

Tunnaripalikan pitoa. Siinäkin on jotakin outoa. Jetta ei meinaa millään purra palikkaan kunnolla kiinni, vaan pitää sitä löysästi, niin että se meinaa humpsahtaa takahampaisiin. Muutama toisto ja jankkaamisen päälle vauhtinouto oikealla kapulalla, ettei jää huono mieli :)

Kakevaihtoja, s-i-m, hyviä! Maasta istumaan ohjasin namilla, ettei tullut pomppua taakse päin. Liikkeestä seisominen (great!) ja seisomassa pysyminen (ok), liikkeestä istuminen hyvä, liikkumisesta maahanmeno ei sitten onnistunutkaan, joten sitä piti junnata jonkin aikaa.

Seuraaminen oli tänään melkein liian hyvää, siltä ainakin tuntui :) Onnistui hyvin perusasennot (no jaa, ei ollut peiliä eikä avustajaa, mutta luulen), käännökset oikeaan ja vasempaan. Lopuksi askeleita perusasennosta perusasentoon, missä onnistui jopa kuusi askelta! Voi tätä onnen tunnetta. Pienestä sitä on ilonsa ihmisen revittävä ;)